reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Moja położna dzisiaj dzwoniła do mnie jak się czuje czy brzuszek twardnieje, jak się czujemy, a ja mowie ze dobrze, żadnych oznak ale juz bym mogła rodzic, to powiedziała że nie nie nie. Trzymać pośladki 😁
No niby najlepiej jest jednak dobić do tych 40. tygodni bo chociaż od 38. już niby ciąża donoszona, to jeszcze się dzidziuś coś tam rozwija. W 100% gotowy jest właśnie po skończonych 40 tygodniach.

reklama
Kurde, a ja cały dzień mam lekkie skurcze i ból pleców. Jakoś od 18 były co 10 min, teraz są co 5-10, różnie. Ale w sumie nic więcej się nie dzieje i nie boli to za bardzo, czuje tylko dyskomfort. I nie wiem czy siać panikę, czy to się rozkręci :/

Kurde, a ja cały dzień mam lekkie skurcze i ból pleców. Jakoś od 18 były co 10 min, teraz są co 5-10, różnie. Ale w sumie nic więcej się nie dzieje i nie boli to za bardzo, czuje tylko dyskomfort. I nie wiem czy siać panikę, czy to się rozkręci :/
Ciężko powiedzieć :D niby regularne skurcze co 5-7 minut to już powód żeby jechać do szpitala...

reklama
Do góry