Hania będzie mamą
Fanka BB :)
Jeszcze nie, ale podobno od odejścia czopu nawet tydzień może się nic nie dziaćktórejś z was odszedł już czop?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze nie, ale podobno od odejścia czopu nawet tydzień może się nic nie dziaćktórejś z was odszedł już czop?
Ja dlatego zawsze w nocy o zapalonym świetlemoże w toalecie popłynąć i człowiek nieświadomy dopiero na wizycie się dowie
Albo tak, albo w drugą stronę: że czop może odpaść w ostatniej chwili. Ja czytałam w jednej książce że niby jest tak (nie wiem na ile to prawda) że jak czop odpada np. tydzień wcześniej to się znowu tworzy nowy i że ten ostateczny odpada właśnie w ostatniej chwili , 24 godziny przed porodem.Jeszcze nie, ale podobno od odejścia czopu nawet tydzień może się nic nie dziać
Na ulotce jest napisane ze należy konsultować z lekarzemMi bardziej elugel pomagał eludril ale nie wiem czy w ciąży można
Wow, tego nie wiedziałam.Albo tak, albo w drugą stronę: że czop może odpaść w ostatniej chwili. Ja czytałam w jednej książce że niby jest tak (nie wiem na ile to prawda) że jak czop odpada np. tydzień wcześniej to się znowu tworzy nowy i że ten ostateczny odpada właśnie w ostatniej chwili , 24 godziny przed porodem.
Skąd wiesz?Wow, tego nie wiedziałam.
Moja koleżanka pojechała do szpitala rodzic bo miała skurcze regularne a ani czop ani wody nie odeszły. Moja właśnie ssie palucha
Jest taki specyficzny ruch regularny w okolicach ręki. Taka falaSkąd wiesz?
chyba nawet ze 3 tygodnieJeszcze nie, ale podobno od odejścia czopu nawet tydzień może się nic nie dziać
Dziękuję [emoji8] dziś już jest lepiej psychicznie , uczymy się powoli siebie, jest cudownie [emoji3590] Bardzo mi miło, super że na BB można otrzymać tyle wsparcia i życzliwości[emoji7]@latte art jak się już zobaczycie daj znać jak tam! Gratulacje [emoji3590][emoji7][emoji3059] najważniejsze, ze wszystko ok, już niedługo będziecie cały czas razem!