reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
A ja tak jak czesto wam pisalam, że mam jakies objawy regularne skurcze bóle jak na okres to od 2 dni niccccccc skurczy kilka w ciągu dnia i tyle..... mam wrażenie, że z objawami to się cofam.....
Hania narzekaj narzekaj po to tu jesteśmy może akurta cos się u Ciebie szykuje
Może, może... na tym etapie to już kazda z nas może trafić. Byle do środy bo musze odebrać wynika na paciorkowca i możemy jechać 😁

do mojego terminu został miesiąc, włożyłam sobie podkład jednorazowy w razie czego pod prześcieradło, macie jakieś swoje patenty?
Nie :D czuje się jak jakaś ignorantka. Wy tu o czopkach, lewatywach, podkładach a ja nic a nic 😅

Ja dziś w nocy znów miałam przeboje. Nagle mnie zaczęło bardzo boleć krocze, brzuch na dole i plecy. Tak bolało że nie mogłam się ruszyć i zaczęłam jęczeć z bólu 😔 obudziłam tym męża i przez jakaś godzinę nie mogłam zasnąć choć aż tak ostry ból już się nie powtórzył. W końcu zasnęłam , potem już spałam normalnie a po obudzeniu jakby nigdy nic 🤷 też tego wszystkiego nie kumam i już mnie to wkurza, te fałszywe sygnały 😵

Nie :D czuje się jak jakaś ignorantka. Wy tu o czopkach, lewatywach, podkładach a ja nic a nic 😅

Ja dziś w nocy znów miałam przeboje. Nagle mnie zaczęło bardzo boleć krocze, brzuch na dole i plecy. Tak bolało że nie mogłam się ruszyć i zaczęłam jęczeć z bólu 😔 obudziłam tym męża i przez jakaś godzinę nie mogłam zasnąć choć aż tak ostry ból już się nie powtórzył. W końcu zasnęłam , potem już spałam normalnie a po obudzeniu jakby nigdy nic 🤷 też tego wszystkiego nie kumam i już mnie to wkurza, te fałszywe sygnały 😵
He he przerabialam to.samo kilka dni temu pisałam wam i tez przeszło

Ja juz cholery dostaję z niecierpliwosci. Miało być wcześniej i co i dupa..... powiem Wam, że jestem zmęczona. Z pietwszym synem tak nie bylo. Tetaz to z racji wieku już chyba szaleje...... mąż co przejdzie obok torby do szpitala mówi" nie możesz wziąść tej torby i już iść?" Rozmowy z brzuchem też nic nie dają... młody nie chce ojca słuchać żeby wylazl🤣
Natalia, a bierzesz magnez?

Tez czekam na wynik wczoraj nie było jeszcze ... o tyle mam dobrze, że robiłam w labo w szpitalu , w którym będę rodzić to sobie mogą zadz
Tez robilam w tym tygodniu razem z innymi w tym z grupa krwi bo sobie przypomnialam, ze trzeba😅, a wynik bede miec w poniedzialek u lekarza. To juz chyba ostatnie badania, czy jeszcze cos na koncowce bedzie?

reklama
Do góry