reklama
Pralinka2020
Fanka BB :)
nie mogę się napatrzeć na tego Twojego Leosia, jak on zerka bystroLeon Aleksander Pozdrawiamy e- Ciocie i po niedzieli wychodzimy do domku, tylko muszą mi porobić ostatnie badania i będę z Mamą, Tatą i starszym bratem w domku Zobacz załącznik 1139350
Pralinka2020
czerwiec się nie skończył a my już czwartą dzidzię witamy
Basik12
Zaangażowana w BB
Tych akurat nie , ale przymierzałam sieBasik używałaś? Coś dopowiesz?
Pralinka2020
do mojego terminu został miesiąc, włożyłam sobie podkład jednorazowy w razie czego pod prześcieradło, macie jakieś swoje patenty?
Hania będzie mamą
O moj Boze jaki śliczny! Buziaki w stupakiLeon Aleksander Pozdrawiamy e- Ciocie i po niedzieli wychodzimy do domku, tylko muszą mi porobić ostatnie badania i będę z Mamą, Tatą i starszym bratem w domku Zobacz załącznik 1139350
Natalia198777
Ja juz cholery dostaję z niecierpliwosci. Miało być wcześniej i co i dupa..... powiem Wam, że jestem zmęczona. Z pietwszym synem tak nie bylo. Tetaz to z racji wieku już chyba szaleje...... mąż co przejdzie obok torby do szpitala mówi" nie możesz wziąść tej torby i już iść?" Rozmowy z brzuchem też nic nie dają... młody nie chce ojca słuchać żeby wylazl
Hania będzie mamą
Ja sobie nie mogę dzisiaj znaleźć miejsca. Co godzinę chodzę do toalety, także gdybym miała urodzić dzisiaj to bez czopaka i lewatywyJa juz cholery dostaję z niecierpliwosci. Miało być wcześniej i co i dupa..... powiem Wam, że jestem zmęczona. Z pietwszym synem tak nie bylo. Tetaz to z racji wieku już chyba szaleje...... mąż co przejdzie obok torby do szpitala mówi" nie możesz wziąść tej torby i już iść?" Rozmowy z brzuchem też nic nie dają... młody nie chce ojca słuchać żeby wylazl
Mloda pręży się dzisiaj niemiłosiernie. Jestem zmęczona tą dzisiejsza pogodą. Co chwile burza.
Boli mnie pachwina ach.... sobie ponarzekać musiałam
Basik12
Zaangażowana w BB
Hania a przypomnij mi ,który tydzien u Ciebie ? Na kiedy masz termin ?Ja sobie nie mogę dzisiaj znaleźć miejsca. Co godzinę chodzę do toalety, także gdybym miała urodzić dzisiaj to bez czopaka i lewatywy
Mloda pręży się dzisiaj niemiłosiernie. Jestem zmęczona tą dzisiejsza pogodą. Co chwile burza.
reklama
Natalia198777
A ja tak jak czesto wam pisalam, że mam jakies objawy regularne skurcze bóle jak na okres to od 2 dni niccccccc skurczy kilka w ciągu dnia i tyle..... mam wrażenie, że z objawami to się cofam.....Ja sobie nie mogę dzisiaj znaleźć miejsca. Co godzinę chodzę do toalety, także gdybym miała urodzić dzisiaj to bez czopaka i lewatywy
Hania narzekaj narzekaj po to tu jesteśmy może akurta cos się u Ciebie szykuje