reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Usunęłam zdjęcia Małego, bo jakoś nie lubię na forach zdjęć wstawiać :), co innego na Facebooku :)

Załączniki

• IMG_20200624_171722.jpeg
    IMG_20200624_171722.jpeg
    51,5 KB · Wyświetleń: 201
Ostatnia edycja:
reklama
Ja juz cholery dostaję z niecierpliwosci. Miało być wcześniej i co i dupa..... powiem Wam, że jestem zmęczona. Z pietwszym synem tak nie bylo. Tetaz to z racji wieku już chyba szaleje...... mąż co przejdzie obok torby do szpitala mówi" nie możesz wziąść tej torby i już iść?" Rozmowy z brzuchem też nic nie dają... młody nie chce ojca słuchać żeby wylazl🤣

Ja juz cholery dostaję z niecierpliwosci. Miało być wcześniej i co i dupa..... powiem Wam, że jestem zmęczona. Z pietwszym synem tak nie bylo. Tetaz to z racji wieku już chyba szaleje...... mąż co przejdzie obok torby do szpitala mówi" nie możesz wziąść tej torby i już iść?" Rozmowy z brzuchem też nic nie dają... młody nie chce ojca słuchać żeby wylazl🤣
Ja sobie nie mogę dzisiaj znaleźć miejsca. Co godzinę chodzę do toalety, także gdybym miała urodzić dzisiaj to bez czopaka i lewatywy 😆
Mloda pręży się dzisiaj niemiłosiernie. Jestem zmęczona tą dzisiejsza pogodą. Co chwile burza.
Boli mnie pachwina ach.... sobie ponarzekać musiałam 😁

Ja sobie nie mogę dzisiaj znaleźć miejsca. Co godzinę chodzę do toalety, także gdybym miała urodzić dzisiaj to bez czopaka i lewatywy 😆
Mloda pręży się dzisiaj niemiłosiernie. Jestem zmęczona tą dzisiejsza pogodą. Co chwile burza.
Hania a przypomnij mi ,który tydzien u Ciebie ? Na kiedy masz termin ?

reklama
A ja tak jak czesto wam pisalam, że mam jakies objawy regularne skurcze bóle jak na okres to od 2 dni niccccccc skurczy kilka w ciągu dnia i tyle..... mam wrażenie, że z objawami to się cofam.....
Hania narzekaj narzekaj po to tu jesteśmy może akurta cos się u Ciebie szykuje

Do góry