reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
A ja znowu dzis z bólami. Bylam z synem na spacerze ledwo wróciłam tak boli w dole kregoslupa i brzucha jak na okres tyle ze z krótkimi przetwami może z 2, 3min brzuch twardy . Glupieje normalnie alarmu nie wczynam jeszcze. Mąż kierowca autobusu co by ludzi nie pozabijał. Chyba ide pod prysznic może pomoże.....

A ja znowu dzis z bólami. Bylam z synem na spacerze ledwo wróciłam tak boli w dole kregoslupa i brzucha jak na okres tyle ze z krótkimi przetwami może z 2, 3min brzuch twardy . Glupieje normalnie alarmu nie wczynam jeszcze. Mąż kierowca autobusu co by ludzi nie pozabijał. Chyba ide pod prysznic może pomoże.....
Wow, czekamy na rozwój wydarzeń😁

A ja dzisiaj zarządziłam, że kupujemy do domu wiatrak. Bo jak będę miała jeszcze miesiąc w upałach z brzuchem przeżyć to niech to chociaż będzie godne przeżycie 😂 już nawet znalazłam wiatrak z pilotem, taka wygodna się w ciąży robię 😋
Ja mam taki od lat i mogę serdecznie polecić (romix vt 64) Ma nawet timer do wyłączenia się samoczynnie po określonym czasie.

niunia2324 - Gratuluje :)

ja też bed mieć CC :) ale jeszcze nie wiem kiedy , skierowanie dostane na wizycie 30.06 :) powód - kolejne cc :)
Poprzednie CC nie jest wskazaniem do kolejnej cesarki . Od 2019 r. bodajże zmieniły się wytyczne i to, że ktoś miał CC to nie znaczy, że będzie miał kolejne. U mnie musi być dodatkowo jakieś przeciwwskazanie do sn

reklama
Do góry