reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Hej dziewczyny, mnie właściwie już wczoraj jakiś smutek/dół załapał...
W domu 5 latek, którego nie mogę dać do przedszkola, bo w tej sytuacji co mamy, niestety przyjmują tylko dzieci, których rodzice pracują :(. Szkoda mi go, bo Młody chętnie poszedłby, widzę, że tęskni za swoimi rówieśnikami.
Mały jeszcze w szpitalu, wczoraj dopadło mnie takie uczucie: 'Urodziłam Syna, a nie ma go w domu'
Wczoraj jeszcze do tego wszystkiego doszedł ból zęba i byłam u dentysty, zostawiłam 230 zł :(
Eh, jakiś gorsze dni... sorki, że Wam marudzę, ale musiałam gdzieś się wygadać [emoji8]

W domu 5 latek, którego nie mogę dać do przedszkola, bo w tej sytuacji co mamy, niestety przyjmują tylko dzieci, których rodzice pracują :(. Szkoda mi go, bo Młody chętnie poszedłby, widzę, że tęskni za swoimi rówieśnikami.
Mały jeszcze w szpitalu, wczoraj dopadło mnie takie uczucie: 'Urodziłam Syna, a nie ma go w domu'
Wczoraj jeszcze do tego wszystkiego doszedł ból zęba i byłam u dentysty, zostawiłam 230 zł :(
Eh, jakiś gorsze dni... sorki, że Wam marudzę, ale musiałam gdzieś się wygadać [emoji8]
Niesmiala, taki dół czasem przychodzi po porodzie. To normalne. Staraj się jednak walczyć z tymi dołami. Jak Cie dopada to pomysl jaką szczesciarą jesteś.
Urodziłaś szczęśliwie wspaniałego synka, wczesniaka, który jest zdrowy, silny i pod dobrą opieką. Jesteś teraz mamą 2ki! On już za chwileczkę będzie z Tobą.
Możesz w tym czasie kiedy go nie ma ładować akumulatory na jego przyjście, dojść do siebie na spokojnie. Wykorzystaj ten czas na odpoczynek. Ząb wyremontowany po rozwiązaniu! A mogło Cie dopasc przed!
Głowa do góry!

Biedna 🤗trzymaj sie dzielnie 😘z tymi przedszkolami to wszędzie jakis cyrk ciagle cos słyszę od koleżanek 🙄oby wszystko wróciło do normy ! A Twój maluszek lada dzień bedzie z Wami w domu i zapomnisz o wszystkich smutkach 🌼a wiadomo cos kiedy wyjdzie ?

reklama
I tak uważam, że jesteś bardzo silna! Nie wiem jak bym ja się czuła i dala radę w takiej sytuacji. Dni gorsze bywają... i bywać będą. Nie ma się co smucić zobaczysz w krótce synka i nadrobcie stracone dni.

Do góry