reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
@Hania będzie mamą ja mam śpiworki zamówione w hiszpańskim sklepie, więc link tutaj za wiele nie da... Ale wszędzie są śpiworki takie: w 5-10-15, w H&M, Smyku, C&A, w tych wszystkich sklepach z rzeczami typu kocyki, rożki, kokony...

Mój Tutis już ten w domu. Na początku trochę skrzypiał jak nim jeździłam po domu ale mąż naoliwił smarem, który jest dołączony do wózka i już jest ok. Wydaje się bardzo spoko, składaliśmy go, rozkładaliśmy, testowaliśmy różne funkcje i jeździliśmy po domu :D i jest ok.

Załączam Wam taka fajna grafikę która dostałam od koleżanki jak ubierać dzidzię na noc i tam jest właśnie info o tym na jaką temperaturę jaki spiworek. Ja sobie założyłam że cienki to tog 1, średni tog 2 a gdyby tog 3. Gdzieś czytałam, żeby nie kupować tog<1 bo to już za cienki a z kolei tog>3 jest za gruby i dziecko się może przegrzać.

Kurcze, teraz widzę, że mi się ten sam post wysłał 3 razy 🙈😅

Załączniki

• IMG-20200427-WA0014.jpg
    IMG-20200427-WA0014.jpg
    65,2 KB · Wyświetleń: 83
Pochwal się! Chociaż jedno!
No ok. Dołączam dwa. W maskach i z kocyka 😁
Boże mam nadzieje ze nikt obcy się tu nie zjawi i ich nie zabierze w niedobrym celu (nie wiem skąd ta schiza) niestety moje nadprogramowe 25kg widoczne megaaaa.
P. S mówiłam ze mam ogromny brzuch 😁
Jest mnóstwo cudnych ujęć, te wybrałam żeby być odrobinę incognito 😉

Załączniki

• 0010-Anna-Mateusz-sesja.jpg
    0010-Anna-Mateusz-sesja.jpg
    978,2 KB · Wyświetleń: 137
  • 0037-Anna-Mateusz-sesja.jpg
    0037-Anna-Mateusz-sesja.jpg
    873,7 KB · Wyświetleń: 137
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry