reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Witaj 😊 mam ten sam problem. Mały ułożony pośladkowo nadal na ostatniej wizycie 32+4. Jeszcze niby może się przekręcić ale mój lekarz to nastawia się na cesarkę...
Ja jutro mam wizytę wiec zobaczymy...po cichu liczę ze się przekręcił bardzo chciałabym rodzic naturalnie nie wiem dlaczego ale boje się cesarki ...wcześniej miałam łożysko przodujące co tez było wskazaniem do cesarki ale na szczęście zmieniło położenie ...zobaczymy wiem ze na pewne rzeczy nie mamy wpływu wiec zostaje wiara ze wszystko pójdzie Ok ...moje myśli już coraz częściej krążą wokół porodu wiem ze niby jeszcze dwa tygodnie ale już bliżej niż dalej 😉

reklama
Ja mam cichą nadzieje ze do lipca wróca porody rodzinne i odwiedziny najbliższej osoby 😀ja jestem ze śląska a od koleżanki wiem ze w Katowicach i Gliwicach mozna juz rodzic razem tylko ojciec musi zrobić sobie test na Covid . Ja co prawda bede miała CC , a przydałoby sie aby partner nas odwiedził i pomógł troche :) ale bedzie jak bedzie nie ma co gdybać , i tak damy radę 😘

Tez chcemy zamówić łóżeczko woodies widze ze piszecie ze troche sie czeka na zamówienie wiec muszę sie pospieszyć 😄Póki co mamy chicco baby hug , bardzo mi sie podoba myśle ze bedzie służyć . Byłam na badaniach wczoraj moja dziewczyna sie odwróciła główką do dołu i uciska pęcherz 🙈a dzis mamy ostanie badania prenatalne . Zaczęłyśmy 30 tc , ale to zleciało 😘pozdrawiam Was wszystkie 😁

Tez chcemy zamówić łóżeczko woodies widze ze piszecie ze troche sie czeka na zamówienie wiec muszę sie pospieszyć 😄Póki co mamy chicco baby hug , bardzo mi sie podoba myśle ze bedzie służyć . Byłam na badaniach wczoraj moja dziewczyna sie odwróciła główką do dołu i uciska pęcherz 🙈a dzis mamy ostanie badania prenatalne . Zaczęłyśmy 30 tc , ale to zleciało 😘pozdrawiam Was wszystkie 😁

Wysyłka jest w 2-3 dni ale często są nie dostępne wiec czeka się na dostawę do sklepu

Problem nie jest z dostawą tylko z tym, że wyprzedali towar. Pewnie mieli przestój jakiś czas. Ale widzę że powolutku modele zaczynają być dostępne.

@Hania będzie mamą ja mam łóżeczko z woodies i tez kilka dni było wyprzedane a później wróciło najlepiej zapisać się w powiadomienie że jest dostępne i przyjdzie na maila ze sa:) na zamówienie czekałam krótko chyba 2dni

Witaj 😊 mam ten sam problem. Mały ułożony pośladkowo nadal na ostatniej wizycie 32+4. Jeszcze niby może się przekręcić ale mój lekarz to nastawia się na cesarkę...
Ostatnio widziałam filmik z obrotu zewnętrznego, zastanawialas się nad takim rozwiązaniem? Podobno tylko kilku lekarzy w Pl robi taki obrót. Ale mocno ciekawy temat.

reklama
Ostatnio widziałam filmik z obrotu zewnętrznego, zastanawialas się nad takim rozwiązaniem? Podobno tylko kilku lekarzy w Pl robi taki obrót. Ale mocno ciekawy temat.
Nie wiem czy przerabialas Asię Mróz bo już się gubię kto i co, ale ona tam w trzeciej części o ciąży mówi, że jak dziecko się nie przekręca, to znaczy, że chce nam coś powiedzieć, bo natura nie jest głupia. I mi się wydaje sensowne to, co ona mówi.
Ja byłam niemal pewna, że mam małego położonego glowkowo, bo zdaje mi się, że jak ma czkawkę, to ja czuję na dole, ale położna mi powiedziała badając mój brzuch rękami, że wcale nie jest taka pewna, że główka jest na dole, nie wiem jak ona to wyczuwa... Ale że sie dowiem za 2 tygodnie na USG, więc czekam i myślę że co ma być to będzie. Też wolałabym naturalnie ale cesarka też ma swoje dobre strony. Są kobiety które nawet proszę o cesarkę bo wszystko dużo krócej trwa i jest mniej bolesne (przynajmniej sam poród bo już przy połogu niekoniecznie).

Do góry