Ja jestem z okolic Rzeszowa/JarosławiaDziewczynki a ja tak z innej beczki
Z jakich miast jesteście, może nawet nie zdajemy sobie sprawę, że mieszkamy blisko siebie i może nawet w tym samym szpitalu, zmierzamy rodzić?
Ja jestem ze Świnoujścia
reklama
Maria_0701
Fanka BB :)
Ja mam termin od 3.07 do 08.07 - zależy od USG, za każdym razem pokazuje inny dzień Według OM ma być 07.07.Ja chyba pierwsze kroki skieruje do UCK, podobno super, tylko podobno z miejscami różnie [emoji85] moja lekarz tez tam pracuje [emoji4] a w drugiej kolejności Zaspa [emoji4] a kiedy macie terminy? Ja na 14.07
Maria_0701
Dzięki za infopodobno lipiec i sierpień to najbardziej oblegane miesiące jestem w grupie na fejsie: gdzie rodzic na Pomorzu, dziewczyny w miarę możliwości piszą o aktualnym stanie miejsc w poszczególnych szpitalach ☺
Ooo ja tez z gostyniaJa z wielkopolski, mała miejscowość. Rodzić będę w Gostyniu ☺
Niebieska_kredka
podobno lipiec i sierpień to najbardziej oblegane miesiące [emoji85] jestem w grupie na fejsie: gdzie rodzic na Pomorzu, dziewczyny w miarę możliwości piszą o aktualnym stanie miejsc w poszczególnych szpitalach [emoji5]
No chyba letnich maluchów jest sporo a to dobrze wiedzieć o tej grupie, tez poszukam!
Swissmed to chyba poza moim zasięgiem teraz
nataliiia91
Jednak świat jest mały ja w sumie pochodzę z Pogorzeli, a teraz po ślubie mieszkam "za zagranicą " tak się śmiejemy bo powiat Krotoszyn, ale lekarza nie zmieniałam po przeprowadzce więc rodze w GostyniuOoo ja tez z gostynia
Może sie spotkamy na porodowce to Twoja pierwsza ciąża? Kiedy na kiedy masz termin?
Tak, rodze w ŚwinoujściuCześć, sąsiadko! Szczecin się kłania ☺ Rodzisz u Siebie w mieście?
Witam sąsiadkę hehe
A byłam zwiedzać Świnoujście, przy okazji delegacji, byłam wtedy w 10 t.c. i zakochałam się w kanajpie Rybna Chata
Aktualnie mieszkam między Wrocławiem a Trzebnicą
Jak będziesz miała okazję jeszcze być w Świnoujściu, to skoro zakochałaś się w knajpie Rybna Chata, to polecam również Kurna Chata (ten sam właściciel) Mi też bardzo jedzonko smakuje, choć przyznam szczerze, że Rybna Chata jest stosunkowo nowa (w sensie, jakiś czas temu dopiero otwarta i jeszcze nie miałam okazji posmakować rybki), ale Kurna Chata - polecam w 100 % ;*
reklama