reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Hej dziewczynki ja już też po wizycie, mówił że w porządku wszystko, krwiak się wchlonoł , kazał mi włączyć tryb oszczędny,To teraz jeszcze w czwartek prenatalne i zeby było dobrze 😊
20191216_170219.jpg

Hej dziewczynki ja już też po wizycie, mówił że w porządku wszystko, krwiak się wchlonoł , kazał mi włączyć tryb oszczędny,To teraz jeszcze w czwartek prenatalne i zeby było dobrze 😊

Super 😊 Usg już przez brzuch? Ja mam wizytę w środę i zawsze przed się strasznie stresuję... Mimo że wszystko jest ok, czuję się coraz lepiej, zero bólu, zero plamień. Ale stres ogromny 😩

Super 😊 Usg już przez brzuch? Ja mam wizytę w środę i zawsze przed się strasznie stresuję... Mimo że wszystko jest ok, czuję się coraz lepiej, zero bólu, zero plamień. Ale stres ogromny 😩
Tak kochana przez brzuch 😊 też się strasznie denerwuje zawsze przed wizytą, a w czwartek to chyba zjem paznokcie 😌

Tak kochana przez brzuch 😊 też się strasznie denerwuje zawsze przed wizytą, a w czwartek to chyba zjem paznokcie 😌
Pamietaj że w czwartek jesteśmy we dwie :) marne pocieszenie, ale zawsze :) bardzo duża jest Twoja Dzidzia, super że krwiak się wchlonal :) możesz zacząć pomału funkcjonować? Ja leżę dalej, liczę że przed świętami będę mogła chociaż siedzieć 🤨

Kochane Mam do Was pytanie na ostatniej wizycie to znaczy 13 grudnia Dostałam lek Acard tak naprawdę nie wiem na jakiej podstawie i trochę obawiam się go brać mam wrażenie że trochę tak profilaktycznej ale czytam o nim i piszę że nie jest zalecany kobietom w ciąży tym bardziej w pierwszym trymestrze czy wam również zlecono ten lek jeżeli macie go zlecone to z jakiegoś konkretnego powodu czy również profilaktycznie?
Ja też wcinam acard :) zresztą do tego piątku, to biorę dziennie 8 różnych tabletek, progesteron dopochowy, progesteron w zastrzyku i zastrzyk na krzepliwosc 😐😐mój brzuch wygląda jak pole minowe

Pamietaj że w czwartek jesteśmy we dwie :) marne pocieszenie, ale zawsze :) bardzo duża jest Twoja Dzidzia, super że krwiak się wchlonal :) możesz zacząć pomału funkcjonować? Ja leżę dalej, liczę że przed świętami będę mogła chociaż siedzieć 🤨
Zawsze pocieszenie kochana chociaż Ty będziesz już po dopiero ja wejdę, nie dopuszczam do siebie innych myśli i Ty też tak myśl na pewno będzie dobrze 😁 no już fasolką nie jest . Jakie to cudowne uczucie jak widzisz jak macha rączkami i nóżkami coś cudownego ❤

Ja też wcinam acard :) zresztą do tego piątku, to biorę dziennie 8 różnych tabletek, progesteron dopochowy, progesteron w zastrzyku i zastrzyk na krzepliwosc 😐😐mój brzuch wygląda jak pole minowe
Na pewno będzie dobrze ja leżałam 4 tygodnie i nie ma śladu, mam się oszczędzać i bardziej uważać na siebie nie dźwigać i nie wspolzyc, mąż zachwycony 😋 ale ważne żeby maluch był tam bezpieczny 🙂

reklama
Do góry