reklama
mic_ani
Fanka BB :)
Przytulam mocnoCzesc kochane ja sie z wami dzis żegnam. Bylam ma wizycie od 3 tygodni malensto sie nie rozwija. Trzmajcie sie kochane !!! Mam nadzieje ze ostatnia ze zlymi nowinami jestem w tej grupie. Buziaki dla was wszystkich
mic_ani
Ale masz prenatalne ?Ja mam 18.12 w środę na 13.20, chociaż najchętniej bym poszła już dzisiaj bo ostatnia wizyta byla 3tyg temu, pocieszam się ze chociaż może zobaczę lepiej dzidzie bo będzie już tydzień 10+0
MamaZblizną
Bardzo mi przykro.. Rozumiem Twoją stratę.. Gdybyś chciała się wygadać zawsze możesz napisać na priv.Czesc kochane ja sie z wami dzis żegnam. Bylam ma wizycie od 3 tygodni malensto sie nie rozwija. Trzmajcie sie kochane !!! Mam nadzieje ze ostatnia ze zlymi nowinami jestem w tej grupie. Buziaki dla was wszystkich
Dużo siły w tym trudnym czasie!
Nie, standardowa wizyta, będę chciała jeszcze raz podpytać lekarza o prenatalne bo na ostatniej wizycie mówił ze dopóki wszystko wychodzi w porządku to nie ma potrzeby a akurat sprzęt ma bardzo dobry i to chyba jedyny lekarz któremu ufamAle masz prenatalne ?
EMilkaaa84
Bardzo mi przykro, mocno przytulam..Czesc kochane ja sie z wami dzis żegnam. Bylam ma wizycie od 3 tygodni malensto sie nie rozwija. Trzmajcie sie kochane !!! Mam nadzieje ze ostatnia ze zlymi nowinami jestem w tej grupie. Buziaki dla was wszystkich
mic_ani
Aha myślałam że prenatalne, no ja mam w czwartek nie u swojego ginekologa więc dodatkowo mam stresa,chociaż z opini brzmi spokoNie, standardowa wizyta, będę chciała jeszcze raz podpytać lekarza o prenatalne bo na ostatniej wizycie mówił ze dopóki wszystko wychodzi w porządku to nie ma potrzeby a akurat sprzęt ma bardzo dobry i to chyba jedyny lekarz któremu ufam
reklama