reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

ja wczoraj opieprzyłam męża ze nie tak pokroil pieczarki [emoji14] jakby to miało jakieś znaczenie :D nigdy się tak nie zachowywałam, mąż był w szoku, a ja mialam na tyle samokontroli, że go po prostu przeprosiłam, bo aż mi się głupio zrobiło [emoji14] naprawde nigdy nie jestem czepialska, a tu takie jakieś rogi mi wyszły :p
Ja syna zjechalam w piątek, a tak sie darlam ze az mąż wpadl do mieszkania, bo myslal, ze cos sie stało[emoji23]. A to tylko ja furie wlaczylam bo mial bajzel w pokoju[emoji58].

reklama
Dziewczyny jak u was z wagą? Ja aktualnie 9+5 a mam już 3kg na plusie 🙈chociaż nie wiem jak bo nie widać tego, jem co prawda częściej ale mniejsze porcje. W środę (10+0) będę miała wizytę, miałyście wtedy jeszcze usg dopochwowe czy już przez brzuch? Bo nie wiem czy mojego już brać, bo chce go wziasc jak będzie już usg przezbrzuszne 😘

Dziewczyny jak u was z wagą? Ja aktualnie 9+5 a mam już 3kg na plusie 🙈chociaż nie wiem jak bo nie widać tego, jem co prawda częściej ale mniejsze porcje. W środę (10+0) będę miała wizytę, miałyście wtedy jeszcze usg dopochwowe czy już przez brzuch? Bo nie wiem czy mojego już brać, bo chce go wziasc jak będzie już usg przezbrzuszne 😘
Ja ostatnio na 10+6 miałam już przez brzuch :)

ja przytyłam 6 kg od poczatku, dzisiaj aplikacja pokazuje mi 11+4. Ale u mnie kilogramy biorą się z leków antyporonnych i ogromnych dawek progesteronu. Te 6kg przybyło mi w dwa miesiące ;/ Miesiąc temu na wizycie lek wpisała mi 78kg, startowałam z 72, a dzisiaj jak się wazyłam, to 76,5 . gin mówi, zeby się nie martwić, bo jak zejdę z leków to już waga fiksować nie będzie. Bardzo uważam na to co jem, bo nie chce się roztyć :) Jem mało, a czesto staram sie jesc duzo owocow i warzyw :)( oczywiscie wtedy kiedy nie meczy mnie zgaga :p )

Ja od początku do ostatniej wizyty mialam - 2 kg, dzis stanelam na wadze i spadlo 0,5 kg w porywach do 1 kg. Ale zobacze u lekarki na wadze jutro. Z tym ze ja mam duzo nadprogramowych kg.

No ja przy wzroście 158cm zaczynałam z waga 46kg tylko 🙈 wiec nie martwię się ze tyle przybieram bo z 5kg normalnie i tak by mi się przydało ale przed ciąża za cholercie nie mogłam przytyć, szybka przemiana materii, od dziecka ledwo co mieściłam się w normach. Boje się tylko ze mimo ze ja taka drobna dzidzia będzie po tatusiu który urodził się z wagą prawie 5kg 😳

Ja mimo progesteronu mam minus jakies 3kg. I nie zanosi sie ze bedzie lepiej. Chodzaca kostucha :( zaczelam sie martwic ze sie przyczynie tym.do czegos zlego wiec musze kupic choc witaminy. Zawsze chudne w 1 trym ale zawsze sie staralam przed planowaniem ciazy miec bezpieczna wage do schudniecia a teraz waga przed zajsciem byla juz tragiczna a teraz tragedia to malo powiedziane. Ale nie mam na to wiekszego wplywu...

reklama
Ja mimo progesteronu mam minus jakies 3kg. I nie zanosi sie ze bedzie lepiej. Chodzaca kostucha :( zaczelam sie martwic ze sie przyczynie tym.do czegos zlego wiec musze kupic choc witaminy. Zawsze chudne w 1 trym ale zawsze sie staralam przed planowaniem ciazy miec bezpieczna wage do schudniecia a teraz waga przed zajsciem byla juz tragiczna a teraz tragedia to malo powiedziane. Ale nie mam na to wiekszego wplywu...
Oddam ci troche moich a i tak bede miala za duzo[emoji23].

Do góry