MamaZblizną
Fanka BB :)
Więc stąd pewność, że będzie synMam 3 synow![]()
![Grinning face with sweat :sweat_smile: 😅](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f605.png)
Pamiętaj, że życie potrafi zaskoczyć
![Smiling face with smiling eyes :blush: 😊](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60a.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Więc stąd pewność, że będzie synMam 3 synow![]()
Bardzo współczuję straty, wiem co to znaczy.Ja sie czuje identycznie jak w ciazy z synami. W ciazy z corka ktora stracilam czulam sie calkiem inaczej i to byla tylko ta jedna ciazanatomiast nie mam tez zadnych preferencji wiec co jest to jest i wiekszego znaczenia to dla mnie nie ma
![]()
Moje ciaze się róznią, a i tak mi sie wydaje ze chlopak będzie[emoji23]. Za to znajoma z synem czula sie wg niej jak na dziewczynke, a z dziewczynką miala dokladnie takie same objawy jak z synem i sie zdziwila, ze córka będzie.Ja sie czuje identycznie jak w ciazy z synami. W ciazy z corka ktora stracilam czulam sie calkiem inaczej i to byla tylko ta jedna ciazanatomiast nie mam tez zadnych preferencji wiec co jest to jest i wiekszego znaczenia to dla mnie nie ma
![]()
Też mam te gumy, lekarz polecił mi już w pierwszej ciazy pregna plus niedawno w jednej aptece znalazłam właśnie w zestawie z gumami w super promocjiMi na mdłości pomaga zjedzenie czegoś, bo najgorzej czuję się z pustym żołądkiem. Nie polecam bananów na śniadanie. Są specjalne gumy Pregna Vomi na mdłości, mają imbirowy smak, ale mi tak średnio pomagały. Najlepiej robi mi taki suchy 2-dniowy chleb z masłem i szynką![]()
Dziewczyny, mnie w ciąży z synem mdliło i wymiotowałam może z 3x... Z córeczką z kolei wymiotowałam okropnie do 12 tygodnia było ciężko. A teraz strasznie mnie mdli i wcześniej wymiotowałam kilka razy, ale od kilku dni spokój, trochę mdli i tyle, ale to ciąża bliźniacza to też może inaczejMoje ciaze się róznią, a i tak mi sie wydaje ze chlopak będzie[emoji23]. Za to znajoma z synem czula sie wg niej jak na dziewczynke, a z dziewczynką miala dokladnie takie same objawy jak z synem i sie zdziwila, ze córka będzie.