reklama
cytrynk4
Fanka BB :)
Tak, doczytałam, pić jej nie będę... Dzięki za pomysł. Już ostygła może pomoże ;-)
Mi na mdłości pomaga zjedzenie czegoś, bo najgorzej czuję się z pustym żołądkiem. Nie polecam bananów na śniadanie. Są specjalne gumy Pregna Vomi na mdłości, mają imbirowy smak, ale mi tak średnio pomagały. Najlepiej robi mi taki suchy 2-dniowy chleb z masłem i szynką
Dzola83
Trzymam mocno kciuki, żeby tak było i żeby noc była przespanaTak, doczytałam, pić jej nie będę... Dzięki za pomysł. Już ostygła może pomoże ;-)
Dzola83
Ja mogłam do tej pory tylko chleb z pomidorem, ale już mi minęło. Teraz przeszłam na chleb z serkiem kanapkowym z szynkąMi na mdłości pomaga zjedzenie czegoś, bo najgorzej czuję się z pustym żołądkiem. Nie polecam bananów na śniadanie. Są specjalne gumy Pregna Vomi na mdłości, mają imbirowy smak, ale mi tak średnio pomagały. Najlepiej robi mi taki suchy 2-dniowy chleb z masłem i szynką
Zabajona
Ja nie zreszta ja juz wiem ze to chlop, takie mam przeczucie. 3 razy chcialam wiedziec w 16 tc, tym razem nie chce. Poczekam.Co do płci, chcecie wiedzieć?
MamaZblizną
A masz już dzieci? Jakiej płci?Ja nie zreszta ja juz wiem ze to chlop, takie mam przeczucie. 3 razy chcialam wiedziec w 16 tc, tym razem nie chce. Poczekam.
Dzola83
Ja bym nie wytrzymała...Ja nie zreszta ja juz wiem ze to chlop, takie mam przeczucie. 3 razy chcialam wiedziec w 16 tc, tym razem nie chce. Poczekam.
Zabajona
Mam 3 synowA masz już dzieci? Jakiej płci?
reklama
Zabajona
Hah no w poprzednich ciazach to ja juz przy 12 tyg swirowalam z niewiedzy [emoji23] teraz mi to lotto, naprawdeJa bym nie wytrzymała...[emoji849][emoji2960]