reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Mam na ten temat nieco odmienne zdanie. Czasem warto ugryźć się w język, niż powiedzieć, tudzież napisać za dużo. Może przeczytaj Waszą wymianę zdań jeszcze raz i zobaczysz jak to wyglądało okiem innych 😉 odnosząc się do tego, co napisałam i cytowanych słów Kasiparasi ręce mi opadły i cycki, czytając "nie fair jest pisać o swoich przejściach " 😓

reklama
Dzola nie mówię, ze mamy się wzajemnie adorować... nie wiem czemu takie odniosłas wrażenie. Mówię tylko i wyłącznie o poronieniach, które przez niektóre osoby są opisywane na samym wstępie tak jak hej nazywam się... mamy tu dziewczyny,
Które poroniły w trakcie jak np Gosia... i podzieliła tym z nami i jest Ok. Była z nami w ciąży, razem to przeżyłyśmy. Ale
Wspominanie o innych zakończonych z przed jakiegoś czasu ciążach to dla mnie jest nie na to forum i koniec kropka. I tak już stresuje się bieżącymi niepowodzeniami wiec temat nie wiem co maja wnieść ? Za to chętnie poczytam i wezmę
Udział w dyskusji jeśli ktoś ma
Problem z czymś ciążowym choćby hemoroidami, jeśli ktoś nie ma
Wsparcia bliskich w domu i na miliony innych tematów - na bieżąco związanych z ciąża. Kurde dla mnie mówienie o stracie na początku mojej ciąży to sorry ale nie... to nie to forum i tyle.

Mam na ten temat nieco odmienne zdanie. Czasem warto ugryźć się w język, niż powiedzieć, tudzież napisać za dużo. Może przeczytaj Waszą wymianę zdań jeszcze raz i zobaczysz jak to wyglądało okiem innych 😉 odnosząc się do tego, co napisałam i cytowanych słów Kasiparasi ręce mi opadły i cycki, czytając "nie fair jest pisać o swoich przejściach " 😓
Dlatego to ewidentnie pokazuje ze warto stad uciekać i jak najdalej trzymać od siebie osoby , które nas irytują :) po co być na grupie forum , w której się coś nie podoba

Ciao :) jak są dziewczyny , które chcą utrzymać kontakt napiszcie na priv :)

Dzola nie mówię, ze mamy się wzajemnie adorować... nie wiem czemu takie odniosłas wrażenie. Mówię tylko i wyłącznie o poronieniach, które przez niektóre osoby są opisywane na samym wstępie tak jak hej nazywam się... mamy tu dziewczyny,
Które poroniły w trakcie jak np Gosia... i podzieliła tym z nami i jest Ok. Była z nami w ciąży, razem to przeżyłyśmy. Ale
Wspominanie o innych zakończonych z przed jakiegoś czasu ciążach to dla mnie jest nie na to forum i koniec kropka. I tak już stresuje się bieżącymi niepowodzeniami wiec temat nie wiem co maja wnieść ? Za to chętnie poczytam i wezmę
Udział w dyskusji jeśli ktoś ma
Problem z czymś ciążowym choćby hemoroidami, jeśli ktoś nie ma
Wsparcia bliskich w domu i na miliony innych tematów - na bieżąco związanych z ciąża. Kurde dla mnie mówienie o stracie na początku mojej ciąży to sorry ale nie... to nie to forum i tyle.

Misia czasami nie warto strawić sobie jezyk :) czasami dla własnego dobrego samopoczucia trzeba po prostu wybrać inna opcje 😘🥰

😅 dojrzałe... Cóż życie wiąże się z tym, że nie każdy podziela nasze zadanie, a ludzie nie zawsze glaszcza po głowie.
No żadna z nas tego tutaj nie oczekiwała :) te której przynajmniej się udzielają w temacie 🤣🤣🤣🤣

@Kazumi
@kasiaprasia
Napisałam do Was na priv

Dziewczyny jeszcZe raz jak któraś chce utrzymać kontakt piszcie na priv .

Wesołych Świat 🎄⛄🤶🏼🎅🏻 i spokojnych nudnych ciąż Laski i serio kijki z tylka będzie fajniej 😉😂

Dziewczyny bo to się robi śmieszne. Przestańcie proszę. Nie ma co się w.pier.dalać między wódkę a zakąskę. Po co to dalej drążyć temat? Coś czuje,że ten wątek szlak trafi.

reklama
Do góry