Aniaania25
Fanka BB :)
Jak tam wizytowe babeczki??
Ja już czekam pod gabinetem....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kciuki trzymamJak tam wizytowe babeczki??
U mnie powiększył się na wysokości pępka więc takDziewczyny widać Wam już brzuch?
Tez mi się wydaje, ze jak będziesz miała dalej ciągłość l4 to dostaniesz zasiłek z ZUS. Tylko jakiś wniosek trzeba złożyć do ZUS, bo to on wypłaca, a nie już przez pracodawcę.Nawet jesli nie mialam pelnego etatu? O kurcze, nie wiedzialam... Czyli podlegalabym w calosci pod ZUS? A z ubezpieczeniem co wtedy?
Gdzie najlepiej zasiegnac informacji?
Na wysokości pępka? Hmm bo mi też lekko wywala, ale właśnie ewidentnie niżej.U mnie powiększył się na wysokości pępka więc tak
Zauwazylam ze jestem wieksza wlasnie na wysokosc pod pepkiem [emoji16]Dziewczyny widać Wam już brzuch?
Mi tez już widać i rośnie z dnia na dzień... ciężko już ciaze ukrywać a dopiero 9 tydzień leciDziewczyny widać Wam już brzuch?