Kasiaparasia
Fanka BB :)
Dziękuje Kazumi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiedyś (pół roku temu) tez miałam coś z tymi leukocytami/neutrofilami/eozynofilami nieznaczne odchylenia, pamietam ze lekarz mówił żebym tym się nie przejmowała, bo to normalne w ciąży. Wiec się nie stresuj tylko z nim skonsultuj i tyleDziewczyny, czy któraś może zerknąć ? Będę wdzięczna, bo się okropnie stresuję [emoji17]
Zazwyczaj podwyższony poziom leukocytów oznacza jakąś infekcję, np. przeziębienie. Ale w ciąży wiele odchyleń od normy jest ok. Najlepiej niech lekarz rzuci okiem.Dziewczyny, czy któraś może zerknąć ? Będę wdzięczna, bo się okropnie stresuję [emoji17]
Ja tak miałam jak przez kilka dni miałam problem z załatwianiem się. Lekarz zalecił mi świeże kiszonki (ogórki, kapusta) zsiadłe mleko ewentualnie jogurty, ale tylko takie które maja żywe kultury bakterii i jest poprawa, jelita już okDziewczyny też macie taki ucisk na jelitach? Wzdęcia takie ? Czuje jakby flaki miały mi pęknąć