Kasiaparasia
Fanka BB :)
Dziękuje, No u Ciebie to jakoś lepiej opisane. Ale na przykład u mnie jest jakiś wynik i nie wiem co z tym Np różyczka...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Różyczka wygląda ok, nie masz powodu do niepokoju. Nie wiem który jesteś rocznik ale szczepienie było obowiązkowe i koniec Ja w 92 chorowałam na różyczkę a w 97 byłam szczepiona.Dziękuje, No u Ciebie to jakoś lepiej opisane. Ale na przykład u mnie jest jakiś wynik i nie wiem co z tym Np różyczka...
Ja tez mam okropne włosy... nawet ułożyć w żaden sposób ich nie idzie No cóż, w pierwszej ciąży miałam piękne włosy, aż sama się dziwiłam ze mogą być takie ładne, a w tej są straszne...Takajedna ja nie mam potówek, na początku znacznie pogorszyła mi się cera, którą zawsze miałam bardzo ładna. Wysypało mnie głównie na brodzie i czole ale w sumie widzę, że już wracam do normy. Natomiast włosy to jest śmiech na sali. Mam takie druty i to w dodatku matowe ... normalnie mi się falują a w ciąży wyglądam jakby mnie prąd poraził [emoji28]