reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
My też jeszcze nie odważyliśmy się, póki co to czekam na lepsze samopoczucie, bo to żadna frajda, gdy wszystko podchodzi Ci do gardła :/

U nas noc tragiczna. Cała nieprzespana . Młoda bolało ucho wiec czeka nas wizyta u lekarza
O kurka...Ja mam w domu takiego kwiatka, od babci, jak ucho boli to się liść wklada do ucha i wszystko przechodzi nawet jak masz zatkane to po nocy z liściem wszystko wraca do normy. Zapomniałam jak się nazywa. Ale zrobię fotko

Załączniki

• 15750995292731243675499.jpg
    15750995292731243675499.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 65
O kurka...Ja mam w domu takiego kwiatka, od babci, jak ucho boli to się liść wklada do ucha i wszystko przechodzi nawet jak masz zatkane to po nocy z liściem wszystko wraca do normy. Zapomniałam jak się nazywa. Ale zrobię fotko
Pelargonia pachnąca. Mój mi podpowiedział:D bo on najczęściej ma problemy z uchem :)

Gusia to chyba kocimietka. Przynajmniej u mnie w pracy mam jedna babkę która jest fanka tej rośliny i nam przyniosła na wszelakie dolegliwości ;)

Hej dziewczyny ! U mnie noc masakra - koszmary takie, że mój mnie budził totalnie zapłakaną [emoji15]

Plan na dzisiaj to ogarnięcie mieszkanka - o ile dam radę i domowe spa - farbowanie włosów, brwi, kąpiel + jakaś maseczka na twarz [emoji1787] Zobaczymy ile z tego zrealizuję [emoji1787]

Kurde zaraz zapytam siostry co to za kwiatek. I poszukam może ktoś ze znajomych ma

Kwiatek nazywa się „anginka”
Idę szukać na instagramie .
Gusia użyczyłam sobie zdjęcia nie pogniewasz się ???

Ps macie Instagrama ??

reklama
Do góry