reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Dzień dobry.
Ja ze spaniem nie mam problemów , wręcz gdzie nie siądę mogę spac.

Ze współżyciem.....przeciwskazan nie ma ale chęci też wogole nie mam. Wręcz wkurza mnie jak mąż mnie nawet dotyka czy mocno przytuli.
Identycznie miałam w pierwszej ciąży. Wtedy przeszło w 2 trymestrze , liczę że teraz też 😂

reklama
Co do facetów, mój jest bardzo kochany, najkochańszy facet na świecie. Jak tylko się dowiedział nie pozwala mi w domu za duzo robić, sam chce gotować, sam sprząta a mi każe tylko leżeć. Proponuje herbatki, jedzonko, pyta o zachcianki, pyta jak się czuje, o czym myślę, masuje, gladzi..
Wszysyko robi. Krzyczy jak wstanę zrobić sobie hetbate nawet.
Mój facet jest poprostu super 😍.
Co do planów na weekend to muszę jechać do pracy, przez to że w piątek nie byłam, jakieś zakupki, o kawunia u starej znajomej
Wyspałam się dziś i koszmarów nie miałam :) W barze bylam na piwku 😂😂

Dzień dobry! Ja spać nie mogę bo myślami jestem już w gabinecie. Jadę dzisiaj podejrzeć moja fasolkę :) [emoji3059]

Co do seksu nie mam ochoty też ale przeciwskazan nie mam, dr powiedział tylko że można ale żeby nie być rekordów czy mega akrobacji tylko spokojnie [emoji1787]

Co do facetów, mój jest bardzo kochany, najkochańszy facet na świecie. Jak tylko się dowiedział nie pozwala mi w domu za duzo robić, sam chce gotować, sam sprząta a mi każe tylko leżeć. Proponuje herbatki, jedzonko, pyta o zachcianki, pyta jak się czuje, o czym myślę, masuje, gladzi..
Wszysyko robi. Krzyczy jak wstanę zrobić sobie hetbate nawet.
Mój facet jest poprostu super 😍.
Co do planów na weekend to muszę jechać do pracy, przez to że w piątek nie byłam, jakieś zakupki, o kawunia u starej znajomej
Wyspałam się dziś i koszmarów nie miałam :) W barze bylam na piwku 😂😂
Aż Ci zazdroszczę takiego faceta !😁 dobrze,że koszmary odpuscily, mi się śnią codziennie jakieś sracze 🤣no ,ale nie tak hardkorowe jak twoje .

Dzien dobry kobietki ;)
U Nas dziś przeprowadzka w koncu a potem mały remont pokój po pokoju :(
Jakoś to trzeba przeżyć :)
Co do sexu akurat wczoraj mialam bardzo ochotę i byl bardzo przyjemny:-D:):p

reklama
Dzień dobry,
No Kochane, takie tematy przed godziną 22-gą? 😆😂
Mój mi wprost mówi, że się nie może doczekać drugiego trymestru, bo wyczytał że większość kobiet ma wtedy ogromną ochotę na seks 🙃
Jak ochota jest i nie ma przeciwwskazań to trzeba korzystać.

U mnie noc przespana na raty, ale czuję się dobrze. Śniły mi się jakieś głupoty, że Mąż mi wyjadł najlepszą część lodów i się na Niego śmiertelnie obraziłam 🙃

Dobrego samopoczucia i miłego dnia!!

Do góry