reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Montek to się nazywa luksus. Ja ze względu na swoje przeziębienie musiałam wczoraj odmówić pazurki :( jak robisz taka metamorfozę to się jakoś pokaz przed i po :)

Paulina ja miałam w planie zrobić czekoladowe... ale teraz muszę czekać aż do 5 grudnia :( masakra prędzej mi odpadną te pazury niż wytrzymam tyle

Natalia to jak masz mało roboty to korzystaj :) może jakaś muzyczkę relaksacyjna możesz sobie włączyć ?

Karusia ja tez zawsze szykuje dużo pyszności na urodziny :) a akurat 28.11 męża siostrzeniec ma urodziny wiec pewnie tez pójdziemy na imprezkę, a dodatkowo mój teściu to Andrzej wiec jeszcze impreza Andrzejkowa [emoji39]

Kazumi to powodzenia ale nie przepracowuj się za bardzo :)

Hej Patrycja :) ale elegancko o sobie napisała s.) jeszcze dopisz z jakiej części Pl jesteś ;) witamy

No a ja dziś zaliczyłam pierwsze rzyganko.
Przy myciu zębów. Jak tak dalej pójdzie to przestane żeby myc ;) w pierwszej ciąży tego nie miałam a teraz z automatu mnie rwie.
Ale! Najważniejsze, że dziś czuje się już trochę lepiej :) także mikstury, prenaleny i odpoczynek pomagają :)

Dziękuję Kasia :)
Okolice Szczecina :)

reklama
Witaj Pati
No takiego powitania to tu jeszcze nie bylo
Dobrze się się wszyscy cieszą ❤️

Z moich paznokci dupa dzisiaj. Moja babka od pzurowo już kuffffa drugi raz w tym miesiącu odmawia mi wizytę w tym samym dniu. Aż się zagotowałam bo już mi się marzą te czerwone . I idę dopiero wnponiedzialek nosz ku***** mac

A mi troszkę się kimnelo i myśle co na obiad zrobić.

@P4tri - witaj i gratulacje. Rozumiem realistyczne poglądy, ale czasem warto też popatrzeć przez różowe okulary. To Wasza pierwsza ciąża - dlaczego coś miałoby pójść nie tak? ;) Cieszcie się i dbaj o siebie!

@Kasiaparasia - nie będę. Na spokojnie ogarnę co się da, a resztę zostawię Mężowi :)
A Ty może spróbuj innej pasty do zębów? Moja koleżanka tak miała przez całą ciążę i popróbowała innych past aż w końcu trafiła na optymalną. Im bardziej miętowe tym było gorzej.

Też się chcę rozejrzeć za jakimiś spodniami, bo wszystkie trochę cisną mnie w pasie. Na typowe ciążowe za wcześnie, bo ten pas to mi będzie w kolanach wisiał :p Może w weekend się przejadę na zakupy albo poszukam czegoś online.

Cześć Patrycja! 👋

Ale mam spanie. Owszem, zasnęłam po 1 ale. żeby lekką ręką spać do 11 🤦‍♀️ wstałam o 7 z głodu i poszłam spać dalej.

Ja się jeszcze nie odważyłam nigdy na jakieś hybrydy czy coś. raz jak mi babka płytkę z paznokcia zpilowala szlifierka to wstałam i wyszłam. Paznokcie mnie bolały strasznie. Taki ból że mózg mi rozwalalo. I od tamtej pory nienawidze jak mi ktoś. coś przy paznokciach grzebie.

Na drugie śniadanie stałam przed lodówka i nie wiedziałam co wziąć. Na nic nie miałam ochoty więc zjadłam kanapki z masłem i rzodkiewka.

Witaj Patrycja :)

Dziendobry :) u mnie "jak w zegarku" jutro 6+0 i czuje sie obrzydliwie. Mdlosci 24h na dobe. Maz leci do Pl na caly weekend dzis z zalatwieniami wiec zostaje z gromadka sama.

reklama
Do góry