reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
U mnie ciaza w jamie macicy z pecherzykiem zoltkowym, za wczesnie na zarodek na tym etapie. Nie ma krwiakow wiec nie wiadomo skad krwawienie. Nie jestesmy tez narazie w stanie powiedziec nic na temat tego jak sie bedzie rozwijac. Lekarz zaproponowal progesteron i kontrole za 2-3 tyg zeby ocenic. Tak ze zobaczymy dalej co sie wydarzy.

U mnie ciaza w jamie macicy z pecherzykiem zoltkowym, za wczesnie na zarodek na tym etapie. Nie ma krwiakow wiec nie wiadomo skad krwawienie. Nie jestesmy tez narazie w stanie powiedziec nic na temat tego jak sie bedzie rozwijac. Lekarz zaproponowal progesteron i kontrole za 2-3 tyg zeby ocenic. Tak ze zobaczymy dalej co sie wydarzy.
To dobre wieści . Odpoczywaj i zbieraj siły . Dużo dobrej energii wysyłam

Czekałam na Twoją wiadomość. Super, że wszystko dobrze. I co by nie było, nic się nie dzieje bez przyczyny. Bądź dobrej myśli :*

To w sumie zadne wieksze wiesci [emoji23] dobrze ze nie pozamaciczna. To jest duzy plus. A reszta i tak dalej niewiadoma. Ja jestem typem osoby ktora najbardziej nie lubi niewiadomej. Wole wiedziec czy w ta czy w tamta strone sytuacja idzie. Bo takie siedzenie na szpilkach mnie "troche" stresuje. No ale trzeba czekac nic nie poradze. Zobaczymy co pokaze usg za jakis czas.

moim zdaniem to jest bardzo konkretną wiadomość bo już wiemy że cisza jest w macicy a nie gdzie tam, że jest pęcherzyk, że nie ma krwiakow. Jakoś inaczej patrzę na info które napisałaś ;) lekarz zaproponował lek i kontroli za. dwa tyg kiedy będzie już widać coś więcej. Wiem, że z twojej perspektywy, po twoich przejściach to dalej trwanie w niepewności ale sprobuj chociaż pomyśleć o tym inaczej

To w sumie zadne wieksze wiesci [emoji23] dobrze ze nie pozamaciczna. To jest duzy plus. A reszta i tak dalej niewiadoma. Ja jestem typem osoby ktora najbardziej nie lubi niewiadomej. Wole wiedziec czy w ta czy w tamta strone sytuacja idzie. Bo takie siedzenie na szpilkach mnie "troche" stresuje. No ale trzeba czekac nic nie poradze. Zobaczymy co pokaze usg za jakis czas.
No niestety trzeba się uzbroić w cierpliwość. Nic nie przyspieszymy. Dobra wiadomość jest taka, że wszystko jest na właściwym miejscu. Będzie, co ma być. Na razie wszystko wygląda ok.

A mi sie dzis snilo, ze bylam na wizycie i dowiedzialam sie, ze serduszko bije ale przestanie bo tak slabo bije... :/ po prostu te koszmary to moje leki, bardzo sie boje tej pierwszej wizyty ale cierpliwie czekam do 2.12
Mam wielka nadzieje ze bedzie wszystko ok i mysle pozytywnie a pozniej przychodza takie mysli, ze skoro nam sie udalo za pierwszym razem to przeciez nie moze byc az tak kolorowo... :/

Zazdroszcze Wam tych drzemek, ja przy dwulatku za bardzo nie moge sobie na nie pozwolic bo jak on spi to akurat ogarniam dom, obiad itp. Jak koncze to akurat sie budzi.
Mam wrazenie, ze tylko chodze i sprzatam zabawki... Tez tak macie z dzieciakami?
Na wiosne bedziemy sie przeprowadzac to mu pochowam wiekszosc zabawek bo juz nie mam sily tego wiecznie zbierac :p

Wlasnie jem kisiel z... chipsami
Też mam prawie dwulatke i mam to samo jak śpi to gotuje i sprzątam a jak nie śpi to też chodzę i sprzątam za nią zabawki 😂 i codziennie to samo ... 🙃😉

reklama
Locala idziesz do lekarza czy czekasz ? :(

Zabajona to dobre wiesci :) ja tez juz bym takkie chciala :)
ale ciaza uczy cierpliwosci :( :( nic nie przyspieszysz nic nie poradzisz :(

Do góry