reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
A mi sie dzis snilo, ze bylam na wizycie i dowiedzialam sie, ze serduszko bije ale przestanie bo tak slabo bije... :/ po prostu te koszmary to moje leki, bardzo sie boje tej pierwszej wizyty ale cierpliwie czekam do 2.12
Mam wielka nadzieje ze bedzie wszystko ok i mysle pozytywnie a pozniej przychodza takie mysli, ze skoro nam sie udalo za pierwszym razem to przeciez nie moze byc az tak kolorowo... :/

Zazdroszcze Wam tych drzemek, ja przy dwulatku za bardzo nie moge sobie na nie pozwolic bo jak on spi to akurat ogarniam dom, obiad itp. Jak koncze to akurat sie budzi.
Mam wrazenie, ze tylko chodze i sprzatam zabawki... Tez tak macie z dzieciakami?
Na wiosne bedziemy sie przeprowadzac to mu pochowam wiekszosc zabawek bo juz nie mam sily tego wiecznie zbierac :p

Wlasnie jem kisiel z... chipsami

Ja tylko ogarniam w soboty huh jak moj spi to Ja tez sie klade

Peżotka nie musisz się logować non stop
Ja mam w komórce ustawione forum na karcie cały czas, przy logowaniu zobaczyłam opcje Zapamiętaj czy jakoś tak, albo Pozostaw zalogowana i mnie nie wylogowuje

Lola smacznego! ;)

Ja mam 6latke która ma. swój pokój, w jej pokoju sprzątam raz. na miesiąc jak mi się zachce. Pilnuje żeby zabawki nie wychodziły z jej pokuje a jak już wyjdzie to wieczorem ma zanieść spowortem. Tak, w domu można sprzątać 24 h na dobę dlatego dałam se siana. Sprzątam we czwartki to w tedy w sobotę. mam luz albo właśnie w sobotę. i tyle.
Teraz. ze względu na. psa. w domu to odkurzam często i myje podłogę to siła rzeczy, ale staram się tak bez jakichś psychicznych zapedów

Peżotka nie musisz się logować non stop
Ja mam w komórce ustawione forum na karcie cały czas, przy logowaniu zobaczyłam opcje Zapamiętaj czy jakoś tak, albo Pozostaw zalogowana i mnie nie wylogowuje

Wlasnie to robie caly czas zaloguj na 30 dni tylko taka mam opcje I nic [emoji40][emoji40][emoji40][emoji40][emoji40]

reklama
Do góry