Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
My już po wizycie
Serduszko bije 6 tydzień+ 1
Chorobowe do 9 grudnia
Super gratulacje) [emoji175]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My już po wizycie
Serduszko bije 6 tydzień+ 1
Chorobowe do 9 grudnia
A mi sie dzis snilo, ze bylam na wizycie i dowiedzialam sie, ze serduszko bije ale przestanie bo tak slabo bije... :/ po prostu te koszmary to moje leki, bardzo sie boje tej pierwszej wizyty ale cierpliwie czekam do 2.12
Mam wielka nadzieje ze bedzie wszystko ok i mysle pozytywnie a pozniej przychodza takie mysli, ze skoro nam sie udalo za pierwszym razem to przeciez nie moze byc az tak kolorowo... :/
Zazdroszcze Wam tych drzemek, ja przy dwulatku za bardzo nie moge sobie na nie pozwolic bo jak on spi to akurat ogarniam dom, obiad itp. Jak koncze to akurat sie budzi.
Mam wrazenie, ze tylko chodze i sprzatam zabawki... Tez tak macie z dzieciakami?
Na wiosne bedziemy sie przeprowadzac to mu pochowam wiekszosc zabawek bo juz nie mam sily tego wiecznie zbierac
Wlasnie jem kisiel z... chipsami
Peżotka nie musisz się logować non stop
Ja mam w komórce ustawione forum na karcie cały czas, przy logowaniu zobaczyłam opcje Zapamiętaj czy jakoś tak, albo Pozostaw zalogowana i mnie nie wylogowuje
Ja od 11 do prawie 14... W nocy rowniez moge miec problemy ze snem...
Potwierdzilam jutrzejsza wizyte u gina... Zaczynam sie lekko denerwowac
Spokojnie. Niekoniecznie musi być to najgorsze. Może podjedź na IP...Chyba się zaczęło [emoji17] Podcierajac się zauważyłam krew [emoji17]
Jestem już po wizycie... Piękna fasolka z bijacym serduszkiem... Z Om 6+6,a według usg6+3....