mic_ani
Fanka BB :)
Jak miło na którego masz 30 czerwiec ?Mamy podobnny wiek ciąży ja mam dzis 8±1 i tez 6±1 biło serduszko juz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak miło na którego masz 30 czerwiec ?Mamy podobnny wiek ciąży ja mam dzis 8±1 i tez 6±1 biło serduszko juz
U mnie jak wszystko będzie wporządku 25 to umawiamy się na prenatalne w połowie grudnia
U mnie 8+4 A już 6+1 biło serduszko więc myślę że usłyszysz odkąd biorę luteine dopochwowo i czopki na wymioty to dobrze, nie wymiotuje od czwartku . Radzę Ci powiedzieć o wymiotach po co masz się męczyć? Niech Ci coś przepisze, ja po każdym posiłku wymiotowalam.
Mi niestety nic nie pomagało herbata imbirowa tez nie, nawet kupiłam gumy pregna vorm też nic , dopiero od lekarza .Ja wynioty wczoraj,,, pije herbAte imbirowa jesli bedzie gorzej powiem
Czopki luteina bralam przy corce w 1 ciazy ,, drugiej nic
Oby ta tez spokojna ciaza[emoji110]
Tak, ja pracuje w przedszkolu. Muszę jednak poczekać do 10 grudnia , wtedy już pójdę na zwolnienie. Tydzień temu nie chciałam jeszcze nic mówić, zresztą to dopiero był 7 tydzień. Mam będzie, że dociagne te 3 tygodnie bez żadnych problemów ....Aha ale powiedziała mi są mam jakieś obluszczenia na macicy - ze jakby jeszcze się nie zaczęła rozciągać czy coś takiego i w związku z tym mogę mieć plamienia ale kam się nimi nie przejmować chyba ze nastąpi silny ból podbrzusza i żywa krew. Powiedziała ze jak nie ma tych objawów to plamienie jest fizjologicznie normalne.
Kazała tez brać obowiązkowo jod i witamine D.
I uwaga tutaj któraś z Was pracuje w przedszkolu - powiedziała ze mam unikać jak ognia. Ze największe, najgorsze i najgroźniejsze skupisko wirusów i bakterii zagrażających płodowi. Także koleżanko może powinnaś iść na L4...
Aaaaa gratulacje!! Super!!My już po wizycie
Serduszko bije 6 tydzień+ 1
Chorobowe do 9 grudnia
Gratki!!Hej dziewczyny ja w sobotę zobaczyłam dwie kreski. Dziś beta 161 także do was dołączę [emoji3], co niektóre dZiewczyny znam [emoji3][emoji23]
Wspaniała wiadomośćMy już po wizycie
Serduszko bije 6 tydzień+ 1
Chorobowe do 9 grudnia
Wspaniała wiadomość
Aaaaa gratulacje!! Super!!Gratki!!