reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Montek lekarz może zdaje się wystawić l4 na 3 dni do tylu. W razie czego umów się w międzyczasie do rodzinnego i powiesz ze się zle czujesz ...

Locala- gratuluje !!! A jak udało Ci się zrzucić te kg? Dietetyk, ćwiczenia ? Coś konkretnego? Ja się dziś umawiam gdzieś bo nawet gin powiedziała ze w moim przypadku mogę przytyć Max 8 kg.

Paulina kciukasy!!!!
w pierwszej ciaży przytyłam 18kg - urodziłam w grudniu a maju już miałam swoją wagę, ale brałam leki na nerwice które spowodowały to, ze 10kg wróciło no i z takim nadbagażem zaczynam 2 ciąże, wymyśliłam sobie, że teraz nie przytyje wiecej właśnie niż 8kg, żeby ciąże zakończyć z taką wagą jak ze starszakiem. Boje się powąchać cokolwiek w lodówce bo zaraz będe miała +3kg.. :/

Moze herbata imbirowa? Mi pomaga na mdlosci
Muszę spróbować 🤔
Dzisiaj jechałam na wizytę 100 specjalnie na czczo żeby od razu po wizycie zrobić badania... ledwo dojechałam z tymi mdlosciami. Ale nigdy się tak nie cieszyłam na widok kanapki jak po badaniach 😂 także my tez już po wizycie, wiek ciąży zgadza się z owulacja także jest super ! Na serduszko za wcześnie wiec teraz jedziemy za 2 tygodnie :) póki co lekarz mówi, ze ksiazkowo, ale po ostatnich przejściach zalecił leżenie i odpoczywanie :) przynajmniej trochę się uspokoiłam, ze nie puste jajeczko i nie pozamaciczna :) a teraz czekamy i się oszczędzamy ❤️

Dzięki kochana :* Zero słodyczy, pieczywo tylko w weekend, nic smazonego, i ćwiczenia z Chodakowska 5x w tygodniu :) Od października waga stanęła w miejscu, pomimo że nadal zdrowo jadłam, ale mniej cwiczylam. Dodatkowo ze względu że zmagalam się z niepłodnościa i długo staraliśmy się odrzuciłam nabiał bo się naczytalam o hormonach itd, zastąpiłam mlekiem roślinnym, kawę usunęłam z jadłospisu. Czego człowiek nie zrobi dla małej istotki [emoji3590]
Montek lekarz może zdaje się wystawić l4 na 3 dni do tylu. W razie czego umów się w międzyczasie do rodzinnego i powiesz ze się zle czujesz ...

Locala- gratuluje !!! A jak udało Ci się zrzucić te kg? Dietetyk, ćwiczenia ? Coś konkretnego? Ja się dziś umawiam gdzieś bo nawet gin powiedziała ze w moim przypadku mogę przytyć Max 8 kg.

Paulina kciukasy!!!!

reklama
Do góry