reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Aha ale powiedziała mi są mam jakieś obluszczenia na macicy - ze jakby jeszcze się nie zaczęła rozciągać czy coś takiego i w związku z tym mogę mieć plamienia ale kam się nimi nie przejmować chyba ze nastąpi silny ból podbrzusza i żywa krew. Powiedziała ze jak nie ma tych objawów to plamienie jest fizjologicznie normalne.

Kazała tez brać obowiązkowo jod i witamine D.
I uwaga tutaj któraś z Was pracuje w przedszkolu - powiedziała ze mam unikać jak ognia. Ze największe, najgorsze i najgroźniejsze skupisko wirusów i bakterii zagrażających płodowi. Także koleżanko może powinnaś iść na L4...

A to Ja mam dziecko w przedszkolu to jak uniknac

reklama
U mnie jak wszystko będzie wporządku 25 to umawiamy się na prenatalne w połowie grudnia ;)
Tylko 6+4 jutro , w sumie Moze byc ... w poprzednich ciazach czekalam do 7+4;) teraz dali mi szybciej wizyte

Jak sie czujesz ja mdlosci 2 dzien okropny
U mnie 8+4 A już 6+1 biło serduszko więc myślę że usłyszysz :) odkąd biorę luteine dopochwowo i czopki na wymioty to dobrze, nie wymiotuje od czwartku . Radzę Ci powiedzieć o wymiotach po co masz się męczyć? Niech Ci coś przepisze, ja po każdym posiłku wymiotowalam.

U mnie jak wszystko będzie wporządku 25 to umawiamy się na prenatalne w połowie grudnia ;)
U mnie 8+4 A już 6+1 biło serduszko więc myślę że usłyszysz :) odkąd biorę luteine dopochwowo i czopki na wymioty to dobrze, nie wymiotuje od czwartku . Radzę Ci powiedzieć o wymiotach po co masz się męczyć? Niech Ci coś przepisze, ja po każdym posiłku wymiotowalam.
U mnie też mdłości były ,Ale ja nie potrafiłam z nim chodzić tylko leciałam od razu do toalety.

reklama
Do góry