Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
dobrze Wiki, im później tym bardziej się nie chce
Hmmm mi sie cgce[emoji16][emoji16][emoji16]mam
40
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dobrze Wiki, im później tym bardziej się nie chce
Moje koleżanki uważają inaczej. Zwłaszcza taka Pani na emeryturze sama nie nosi a nam narzucaAle trzylatka mam w domu... tak jak pisalas po co nosic lepi ukleknac starczy przytulic, to juz nie dzieci maluszki by nosic
Sama mam 31 mscy corke
A u nas to kosmos bo ja mam 32 a mój A 24 Ale dogadujemy się idealnie wiec wiek nie ma żadnego znaczenia
Ja już wykapane ogarnięta na jutrzejsza wizytę.
Uciekam spać dobranoc [emoji173]️
w pierwszej ciaży przytyłam 18kg - urodziłam w grudniu a maju już miałam swoją wagę, ale brałam leki na nerwice które spowodowały to, ze 10kg wróciło no i z takim nadbagażem zaczynam 2 ciąże, wymyśliłam sobie, że teraz nie przytyje wiecej właśnie niż 8kg, żeby ciąże zakończyć z taką wagą jak ze starszakiem. Boje się powąchać cokolwiek w lodówce bo zaraz będe miała +3kg.. :/Montek lekarz może zdaje się wystawić l4 na 3 dni do tylu. W razie czego umów się w międzyczasie do rodzinnego i powiesz ze się zle czujesz ...
Locala- gratuluje !!! A jak udało Ci się zrzucić te kg? Dietetyk, ćwiczenia ? Coś konkretnego? Ja się dziś umawiam gdzieś bo nawet gin powiedziała ze w moim przypadku mogę przytyć Max 8 kg.
Paulina kciukasy!!!!
Dziewczyny a jod bierzecie?
Muszę spróbowaćMoze herbata imbirowa? Mi pomaga na mdlosci
Dziewczyny 5mm pecherzyk w macicy. Beta w porzadku. Brak krwawienia. IDE DO DOMU!!
Dostaje 2 tyg zwolnienia podczas ktorego mam brac jeszcze przez tydzien leki. Dodatkowo za 10 dni kontrolna wizyta u gin oraz usg.
Jestem po wizycie
Mója fasola ma 33mm - wyglada na młodsza o 4 dni niż z om. Serduszko pracuje jak należy. Jestem mega szczęśliwa
Montek lekarz może zdaje się wystawić l4 na 3 dni do tylu. W razie czego umów się w międzyczasie do rodzinnego i powiesz ze się zle czujesz ...
Locala- gratuluje !!! A jak udało Ci się zrzucić te kg? Dietetyk, ćwiczenia ? Coś konkretnego? Ja się dziś umawiam gdzieś bo nawet gin powiedziała ze w moim przypadku mogę przytyć Max 8 kg.
Paulina kciukasy!!!!
U Was tez tak zimno i wieje złem ???? No u nas jakaś masakra.
Jeść mi się chce okrutnie. Taka przemiana materii mi się załączyła ze masakra!!!! Dzisiaj już 5 razy w toalecie o siku nie wspomnę