reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Montek lekarz może zdaje się wystawić l4 na 3 dni do tylu. W razie czego umów się w międzyczasie do rodzinnego i powiesz ze się zle czujesz ...

Locala- gratuluje !!! A jak udało Ci się zrzucić te kg? Dietetyk, ćwiczenia ? Coś konkretnego? Ja się dziś umawiam gdzieś bo nawet gin powiedziała ze w moim przypadku mogę przytyć Max 8 kg.

Paulina kciukasy!!!!
w pierwszej ciaży przytyłam 18kg - urodziłam w grudniu a maju już miałam swoją wagę, ale brałam leki na nerwice które spowodowały to, ze 10kg wróciło no i z takim nadbagażem zaczynam 2 ciąże, wymyśliłam sobie, że teraz nie przytyje wiecej właśnie niż 8kg, żeby ciąże zakończyć z taką wagą jak ze starszakiem. Boje się powąchać cokolwiek w lodówce bo zaraz będe miała +3kg.. :/

Moze herbata imbirowa? Mi pomaga na mdlosci
Muszę spróbować 🤔
Dzisiaj jechałam na wizytę 100 specjalnie na czczo żeby od razu po wizycie zrobić badania... ledwo dojechałam z tymi mdlosciami. Ale nigdy się tak nie cieszyłam na widok kanapki jak po badaniach 😂 także my tez już po wizycie, wiek ciąży zgadza się z owulacja także jest super ! Na serduszko za wcześnie wiec teraz jedziemy za 2 tygodnie :) póki co lekarz mówi, ze ksiazkowo, ale po ostatnich przejściach zalecił leżenie i odpoczywanie :) przynajmniej trochę się uspokoiłam, ze nie puste jajeczko i nie pozamaciczna :) a teraz czekamy i się oszczędzamy ❤️

Dzięki kochana :* Zero słodyczy, pieczywo tylko w weekend, nic smazonego, i ćwiczenia z Chodakowska 5x w tygodniu :) Od października waga stanęła w miejscu, pomimo że nadal zdrowo jadłam, ale mniej cwiczylam. Dodatkowo ze względu że zmagalam się z niepłodnościa i długo staraliśmy się odrzuciłam nabiał bo się naczytalam o hormonach itd, zastąpiłam mlekiem roślinnym, kawę usunęłam z jadłospisu. Czego człowiek nie zrobi dla małej istotki [emoji3590]
Montek lekarz może zdaje się wystawić l4 na 3 dni do tylu. W razie czego umów się w międzyczasie do rodzinnego i powiesz ze się zle czujesz ...

Locala- gratuluje !!! A jak udało Ci się zrzucić te kg? Dietetyk, ćwiczenia ? Coś konkretnego? Ja się dziś umawiam gdzieś bo nawet gin powiedziała ze w moim przypadku mogę przytyć Max 8 kg.

Paulina kciukasy!!!!

reklama
Do góry