kasiunia2124
Fanka BB :)
Prawdopodobnie tak
Ona ma ciaze blizniacza?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ona ma ciaze blizniacza?
Hej, my bylismy na spacerze nad zalewem, a później pojechaliśmy do rodziców, udało mi się nie zjeść dziczyzny [emoji23]
Jaki kwas foliowy bierzecie? Czy w związku z tak popularną ostatanio mutacja mthfr, łykacie formę zmetylowaną?
Już czekamMontek bardzo dobra decyzja. Mi lekarka wręcz chciała zwolnienie wcisnąć ale ja narazie nie potrzebuje.
Paulina kciukasy !!! Na która masz?
Patka - No jak ma Cię to uspokoić to leć
Co do tych problemów z jelitami, ja mam cały czas zaparcia/biegunki i to już druga ciaza w której tak jest. Tez mnie czasami coś wierci, ale lekarz powiedział ze nic się nie dzieje, po prostu taka jest reakcja mojego organizmu a jeśli chodzi o jod, to ja biorę a właśnie mam hashimoto i niedoczynnosc tarczycy i dopiero przy suplementacji jodem TSH spadło i konwersja się poprawiła, lekarz sam mi zalecił
A jak u Was ze sprawami łóżkowymi?
Ja się przyznam że już dwa razy próbowaliśmy delikatnie na boku i wszystko było okej.
Jednak nie wiem czy powinnam, czy poprostu kubel zimnej wody [emoji85]
Hej dziewczyny, czy przyjmiecie mnie jeszcze do grupy? Podczytuje i w sumie mogłabym już chyba dołączyć, dwa testy pozytywne, według OM termin na 07.07, nie robiłam bety, bo przy mojej pracy nawet nie miałam kiedy... Jutro dzwonię umówić się do lekarza, niby teraz 6t5d więc może już zobaczymy czy jest serduszko [emoji177]
Hej ja również mam 38 lat jestem w 5tc. To moja trzecia ciąża w tym roku dwie niestety straciłam. Pierwsza wizytę miałam 11 listopada bez badania, bo to zdecydowanie za wcześnie, ale ze względu na wcześniejsze niepowodzenia dostałam neoparine w brzuch, acard no i oczywiście witaminy. Kolejna wizytę mam 27.11 cały czas się boję, że znów się nie uda...Ja mam 38
Krystaliczna a długo się znacie i jesteście razem? Ja mam 22, a mój mąż ma 23 lata, tylko my się znamy 8 lat, byliśmy ze sobą kilka lat, później była przerwa i wróciliśmy do siebie niedawno i od miesiąca jesteśmy małżeństwem tez ma czasami takie dziecięce zachowania... ale do przeżycia my znowu mieszkamy u moich rodziców, jesteśmy w trakcie budowy domu i oszczędzamy kasę
Ja dzisiaj mam dzień z życia wyjęty... cały dzień mdłości i taki ból kręgosłupa... ale u mnie to wina 3 przepuklin w odcinku lędźwiowym, jeździłam kilkanaście lat sportowo konno i mam takie pamiątki teraz [emoji36]
Nie miałam jak się wcześniej odezwać ale wszystko nadrobiłam [emoji28] gratulacje dla nowych mamusiek [emoji8] widzę rozwinął się temat wieku, ja mam 20lat a mój ma 22, wiec jeszcze młodzi [emoji12] ale jesteśmy już razem 5 lat aż szok, że tak wcześnie zaczęliśmy [emoji85]