reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Suri ja 2 poproszę i do tego herbatkę z cytrynką :) dzięki

Paulina Ty się pokłóciła? Myślałam ze twój taki ideał ze kłótnie nie wchodzą w grę ;)

Cześć Krystaliczna :)

Ja idę się oporządzić przed jutrzejsza wizyta. ;) rano z wrażenie jeszcze się pozacinam wiec teraz spa a rano prysznic. W związku z tym ze od jutra kombinują coś w zaworach w naszym bydynku zdana będę tylko na zimna wodę wiec skutecznie przejdzie mi ochota na gorace kąpiele czy prysznice. ;)

Kto ogląda Żmijowisko ?

reklama
Hej dziewczyny, czy przyjmiecie mnie jeszcze do grupy? Podczytuje i w sumie mogłabym już chyba dołączyć, dwa testy pozytywne, według OM termin na 07.07, nie robiłam bety, bo przy mojej pracy nawet nie miałam kiedy... Jutro dzwonię umówić się do lekarza, niby teraz 6t5d więc może już zobaczymy czy jest serduszko 💕
Ja mam termin i identycznie jak ty pierwsze usg było 5+6 była już dzidzia i serduszko

Kazumi właśnie pisałam o za ciepłej kąpieli która mi dziś mocno zaszkodziła ;)
natomiast nie słyszałam o myciu w letniej, dla mnie nie do przyjęcia bo jestem zmarzluchem, samo zrezygnowanie z wrzątku będzie trudne, ale letnia to już przegięcie. Mi gin kiedyś. mówił żeby się nie kąpać tylko brać prysznic że względu na to że potok z podwozia ma na celu usuwać bakterie i zanieczyszczenia z wnętrza i macicy i pochwy. Zatem siedzęnie w kąpieli to siedzenie w czymś co nasze cialo wydalilo. Smutne to dla mnie ale kąpię się krótko i na stajaco :(
No to jest masakra jak ktoś lubił dotąd gorące kąpiele. U mnie to po chwili była sauna w łazience, więc teraz też mi ciężko ...
Natomiast u mnie potoku brak więc korzystam z kąpania po mogę. Oczywiście nie za długo, bo woda za zimna :( ale jest to jedna z ostatnich metod relaksowania się jaka mi została ;)

Suri ja 2 poproszę i do tego herbatkę z cytrynką :) dzięki

Paulina Ty się pokłóciła? Myślałam ze twój taki ideał ze kłótnie nie wchodzą w grę ;)

Cześć Krystaliczna :)

Ja idę się oporządzić przed jutrzejsza wizyta. ;) rano z wrażenie jeszcze się pozacinam wiec teraz spa a rano prysznic. W związku z tym ze od jutra kombinują coś w zaworach w naszym bydynku zdana będę tylko na zimna wodę wiec skutecznie przejdzie mi ochota na gorace kąpiele czy prysznice. ;)

Kto ogląda Żmijowisko ?
A widzisz ideał ideałem ale strasznie wkurwiajacy czasami 🤣🤣

Dzięki za ciepłe powitanie 🤗
Suri ja dziękuję, właśnie zjadłam grzanki alz pastą rybną 🤫
Haha to faktycznie taki dzień musi być, bo u nas była zgoda a wieczorem poszła awantura 🤣
Kurcze dawajcie znać jak Wasze dzidzie!
Co do mnie to mam 21lat, mamy już synka, za 8dni skończy 2latka także byłoby niecałe 3 lata różnicy 😁 w głębi duszy liczę na chłopca, choć najważniejsze aby zdrowe. Nie mogę się doczekać wizyty u gina, chociaż tym razem to była wielka niespodzianka ta ciąża 🤣 w przeciwieństwie do pierwszej, choc młoda byłam 😁

Dzięki za ciepłe powitanie 🤗
Suri ja dziękuję, właśnie zjadłam grzanki alz pastą rybną 🤫
Haha to faktycznie taki dzień musi być, bo u nas była zgoda a wieczorem poszła awantura 🤣
Kurcze dawajcie znać jak Wasze dzidzie!
Co do mnie to mam 21lat, mamy już synka, za 8dni skończy 2latka także byłoby niecałe 3 lata różnicy 😁 w głębi duszy liczę na chłopca, choć najważniejsze aby zdrowe. Nie mogę się doczekać wizyty u gina, chociaż tym razem to była wielka niespodzianka ta ciąża 🤣 w przeciwieństwie do pierwszej, choc młoda byłam 😁
Ja pierwsza córkę też urodziłam w wieku 19 lat ale niestety mój związek z ojcem zakończył się jak miała 2 lata. Zdecydowanie za młodzi byliśmy i on nie potrafił się zmienić tzn. Nie potrafiliśmy się dogadać po zamieszkaniu razem i kiedy pojawiły się codzienne problemy nie poradzilismy sobie z tym. Także gratuluję dojrzałego męża 😀
U mnie różnica między dziećmi jest duza:córka ma zaraz 15lat,syn 8 a jak urodze w lipcu to będzie miał już 9.

reklama
Do góry