reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

A próbowałaś Rennie? Albo jakieś inne medykamenty na takie dolegliwości?
Pij mleko póki co, powinno choć trochę pomóc. Unikaj białych serów twarogów kefirów bo te z kolei powodują nadkwaśność. Jeśli masz zjedz ogórka kiszonego. Ale wtedy zrezygnuj z mleka. Nie radzilabym łączyć tych dwóch produktów
Siemię lniane, jakieś kropelki.... i nic... mleka nie znoszę.. idę jutro do lekarza bo zdechnie prędzej niż to przejdzie.... wykończyć się idzie.... nie wiem czy to zgaga ale bolą wszystkie wnętrzności. Nie będę ryzykować....

reklama
Siemię lniane, jakieś kropelki.... i nic... mleka nie znoszę.. idę jutro do lekarza bo zdechnie prędzej niż to przejdzie.... wykończyć się idzie.... nie wiem czy to zgaga ale bolą wszystkie wnętrzności. Nie będę ryzykować....
mi bardzo pomogły na zgagę migdały, przegryzałam kilka jak tylko mnie łapało i przechodziło zaraz :)

Hej dziewczyny, czy przyjmiecie mnie jeszcze do grupy? Podczytuje i w sumie mogłabym już chyba dołączyć, dwa testy pozytywne, według OM termin na 07.07, nie robiłam bety, bo przy mojej pracy nawet nie miałam kiedy... Jutro dzwonię umówić się do lekarza, niby teraz 6t5d więc może już zobaczymy czy jest serduszko 💕

Co do bzykania to ja wogole nie mam ochoty za to mój A jakby mógł to co chwile 😂🤭

Dzisiaj chyba taki dzień bo my tez przed chwila się pokłóciliśmy.

@Krystaliczna jasne ze tak . Witaj :) u nas miejsca pod dostatkiem 🥰

Witaj Krystaliczna :D
rozgosc się, idę po herbatę i kanapki z pasztetem.
Chcę ktoś? to zrobię więcej.

M do mnie przemówił, sam z własnej woli 😳

Hej dziewczyny, czy przyjmiecie mnie jeszcze do grupy? Podczytuje i w sumie mogłabym już chyba dołączyć, dwa testy pozytywne, według OM termin na 07.07, nie robiłam bety, bo przy mojej pracy nawet nie miałam kiedy... Jutro dzwonię umówić się do lekarza, niby teraz 6t5d więc może już zobaczymy czy jest serduszko 💕
Hej :) Witaj :) gratuluję,
Powinno byc widać serduszko, ja pierwszy raz widziałam właśnie 6+6.

Kazumi właśnie pisałam o za ciepłej kąpieli która mi dziś mocno zaszkodziła ;)
natomiast nie słyszałam o myciu w letniej, dla mnie nie do przyjęcia bo jestem zmarzluchem, samo zrezygnowanie z wrzątku będzie trudne, ale letnia to już przegięcie. Mi gin kiedyś. mówił żeby się nie kąpać tylko brać prysznic że względu na to że potok z podwozia ma na celu usuwać bakterie i zanieczyszczenia z wnętrza i macicy i pochwy. Zatem siedzęnie w kąpieli to siedzenie w czymś co nasze cialo wydalilo. Smutne to dla mnie ale kąpię się krótko i na stajaco :(

Natalia idź do lekarza z tymi dolegliwościami, powiedz co i jak i może niech zleci ci badania czy to aby na bank ciąża, a może zna jakieś preparaty ciążowe na mega zgagi i takie akcje.

reklama
Do góry