edyta1990
Fanka BB :)
Oooo to blisko mieszkamy bo ja dokładnie Zasole BielańskieJa Oświęcim
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oooo to blisko mieszkamy bo ja dokładnie Zasole BielańskieJa Oświęcim
A wogole jakich lekarzy wybieracie do prowadzenia ciąży? NFZ czy prywatnie?
Jaki świat jest mały[emoji6]Oooo to blisko mieszkamy bo ja dokładnie Zasole Bielańskie
Ja bede chodzila prywatnie do lekarza, ktory jeszcze 2 lata temu przyjmowal na NFZ u mnie w miescie. Nadal pracuje na fundusz ale musze sie zorientowac gdzie, natomiast prywatnie przyjmuje niecale pol godziny drogi.A wogole jakich lekarzy wybieracie do prowadzenia ciąży? NFZ czy prywatnie?
Dzieki zobaczymy co to bedzie tym razem. Ja niestety ronie okolo 80% ciaz z niewiadomych nadal powodow wiec calkiem prawdopodobne jest ze i tym razem tak sie stanie. Nauczylam sie z latami podchodzic do tego z jak najmniejsza doza emocji, jakkolwiek brutalnie to nie brzmi.Dzień dobry
Kazumi i jak, dałaś radę z tym duphastonem? Ja brałam w ciąży ale tylko przez 2 tyg i w sumie nie miałam żadnych przygód żeby zastanawiać się nad ewentualna drugą dawka. Może w ulotce jest info?
Zabajona to faktycznie dużo tych poronień mocno trzymam za Was kciuki !!!!