reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

jestem takiego samego zdania. wole o wszystko wypytac niz potem zalowac ze nie wiem i w internwcie szukac [emoji23]
no nie wiem czy wszystko powie, tzn nie mówię że nie, ale dobrze jest się przygotować bo lekarz też. człowiek i może o czymś zapomnieć.
Lubię świadome kobiety ;)
Lepiej sobie zapisać i ordynarnie z kartki czytać niż nie zapytać i się zadreczać.

reklama
tak, tym bardziej że wg doktora Google objawy przeziębienia, potwierdzonego przez lekarza, to te. samy objawy co dżumy, hiva, cholery jednocześnie ;)

to już na wizyty pierwsze?
jejku.... moja za tydzień dopiero
A tym czasem nie wiem czy kawa zadziałała czy syndrom wicia gniazda się włączył ale jadę do Liroy Merlin ;)

Polecam zapisac sobie w telefonie. O tym gadzecie nie zapomnisz, a jak pojdziesz do wc u lekarza i umyjesz ręce to zmyjesz[emoji23]. Kartke tez mozna zgubić.

No i po pierwszej wizycie jestem dalej w kropce.Nic się nie dowiedziałam.pecherzyka jeszcze nie widać i stwierdzenie że to ciąża pozamaciczna też jest przedwczesne. Mialam do wyboru robić betę co dwa dni i przychodzić do lekarza żeby ocenił przyrost albo położyć się na tydzień do szpitala. Jak to usłyszałam to mało nie uciekłam.Oczywiscie wybrałam opcję nr jeden. jak z dwójką dzieci w domu i praca położyć się na tydzień do szpitala,dajcie spokój

No i po pierwszej wizycie jestem dalej w kropce.Nic się nie dowiedziałam.pecherzyka jeszcze nie widać i stwierdzenie że to ciąża pozamaciczna też jest przedwczesne. Mialam do wyboru robić betę co dwa dni i przychodzić do lekarza żeby ocenił przyrost albo położyć się na tydzień do szpitala. Jak to usłyszałam to mało nie uciekłam.Oczywiscie wybrałam opcję nr jeden. jak z dwójką dzieci w domu i praca położyć się na tydzień do szpitala,dajcie spokój
Hm beta, betą ale kazali przyjsc za kilka dni na USG? Ja jak u mnie nie bylo widac pecherzyka w pierwszej ciazy to mialam przyjsc po 4 dniach na USG i juz był.

reklama
Czyli cierpliwości spokoju życzę będzie dobrze ja też bylam za wczas nie było nawet pęcherzyka, dzis juz będzie musi... Ale nie kazał latać ci 2 dni do Niego tylko zrobić bete
I gdyby pokazała sie krew lub omdlenia to szybko na szpital

Do góry