Nie wiem do którego tygodnia ciąży to zakładają, zapytaj jak będziesz w szpit może akurat... Ponoć koło 37 wyjmują To taki niebieski krążek.. Wsadzają normalnie na fotelu gin, nie boli to ale takie nie przyjemne poporostuOoo to może mi też założą? Bo ja mam dokładnie 1cm i 3 mm chyba jest nadzieja a jak to wygląda wgl?
reklama
A który teraz tydzień lecisz? Bo ja mam 31+5...Nie wiem do którego tygodnia ciąży to zakładają, [emoji2370]zapytaj jak będziesz w szpit może akurat... Ponoć koło 37 wyjmują [emoji4]To taki niebieski krążek.. Wsadzają normalnie na fotelu gin, nie boli to ale takie nie przyjemne poporostu [emoji85]
Jeej ale zazdroszczę już tego etapu za chwilę będziesz miała dzidziusia przy sobie ja dopiero kończę 32..Jeszcze tak daleko...Dzisiaj pełne 36
32.. To prawie identyko ja mam dziś równo 31+6A który teraz tydzień lecisz? Bo ja mam 31+5...
Trzymajmy się jakoś ja w poniedziałek idę bo mają mi podać sterydy na rozwój płucek Maluszka, mam nadzieję że to tylko 2-3 dni i wyjdę32.. To prawie identyko ja mam dziś równo 31+6 [emoji4]
Napewno nie będą cię trzymać ja też byłam jakoś 2-3dni.. Podali sterydy, założyli pessar i do domciu, z rozwarciem dziewczyny nieraz jeszcze chwilę chodzą także myślę że będzie ok, nie wiem czy na tym etapie ci jeszcze to założą ale napewno będziesz musiała się bardzo oszczędzać, leżeć itd. Do starszaka by Ci się ktoś przydał bo napewno ciężkie to będzie z małym dzieckiem... Ja dopiero od ostatniej wizyty zaczęłam bardziej chodzić po domu.. Bo dostałam pozwolenie hehe chociaż nadal się boję , A do tej pory tylko tyle co do WC i wziąć prysznic.. Nawet jedzenie na lezacoTrzymajmy się jakoś ja w poniedziałek idę bo mają mi podać sterydy na rozwój płucek Maluszka, mam nadzieję że to tylko 2-3 dni i wyjdę
Jest nadzieja ze może Mama przyjedzie do starszaka a jak nie to już ostatecznie przedszkole no to teraz zobaczymy która z nas się pierwsza rozsypieNapewno nie będą cię trzymać ja też byłam jakoś 2-3dni.. Podali sterydy, założyli pessar i do domciu, z rozwarciem dziewczyny nieraz jeszcze chwilę chodzą także myślę że będzie ok, nie wiem czy na tym etapie ci jeszcze to założą ale napewno będziesz musiała się bardzo oszczędzać, leżeć itd. Do starszaka by Ci się ktoś przydał bo napewno ciężkie to będzie z małym dzieckiem... Ja dopiero od ostatniej wizyty zaczęłam bardziej chodzić po domu.. Bo dostałam pozwolenie hehe chociaż nadal się boję , A do tej pory tylko tyle co do WC i wziąć prysznic.. Nawet jedzenie na lezaco[emoji2358]
Ja bym chciała jak najdłużej wytrwać. Po sterydzie w 25 tygodniu w tej chwili nie ma już śladu... Więc tamta dawka teraz nie ma znaczenia a druga już nie jest wskazana z tego co się orientuję...Jest nadzieja ze może Mama przyjedzie do starszaka a jak nie to już ostatecznie przedszkole no to teraz zobaczymy która z nas się pierwsza rozsypie
Aby chociaż do końca czerwca wytrzymać a diabelsko mi się ciągnie ten czas.
karolaka88
Fanka BB :)
Wytrzymacie, trzymam kciuki Jesteśmy na podobnym etapie bo ja 31+4, z tym że u mnie odpukać, żadnych rewelacji. Polecam włączyć Netflixa i się odmóżdżaćJa bym chciała jak najdłużej wytrwać. Po sterydzie w 25 tygodniu w tej chwili nie ma już śladu... Więc tamta dawka teraz nie ma znaczenia a druga już nie jest wskazana z tego co się orientuję...
Aby chociaż do końca czerwca wytrzymać a diabelsko mi się ciągnie ten czas.
reklama
@karolaka88 mi się już nie chce odmózdzac nie mogę patrzeć na tv, netflixa, książki,. Mam ochotę uciec z domu haha jak już wrócę do normalności to będę jak spuszczoną ze smyczy