reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Ooo to może mi też założą? Bo ja mam dokładnie 1cm i 3 mm chyba :) jest nadzieja :) a jak to wygląda wgl?
Nie wiem do którego tygodnia ciąży to zakładają, 🤷🏻‍♀️zapytaj jak będziesz w szpit może akurat... Ponoć koło 37 wyjmują 😊To taki niebieski krążek.. Wsadzają normalnie na fotelu gin, nie boli to ale takie nie przyjemne poporostu 🙈

reklama
Nie wiem do którego tygodnia ciąży to zakładają, [emoji2370]zapytaj jak będziesz w szpit może akurat... Ponoć koło 37 wyjmują [emoji4]To taki niebieski krążek.. Wsadzają normalnie na fotelu gin, nie boli to ale takie nie przyjemne poporostu [emoji85]
A który teraz tydzień lecisz? Bo ja mam 31+5...

Trzymajmy się jakoś :) ja w poniedziałek idę bo mają mi podać sterydy na rozwój płucek Maluszka, mam nadzieję że to tylko 2-3 dni i wyjdę :)
Napewno nie będą cię trzymać ja też byłam jakoś 2-3dni.. Podali sterydy, założyli pessar i do domciu, z rozwarciem dziewczyny nieraz jeszcze chwilę chodzą także myślę że będzie ok, nie wiem czy na tym etapie ci jeszcze to założą ale napewno będziesz musiała się bardzo oszczędzać, leżeć itd. Do starszaka by Ci się ktoś przydał bo napewno ciężkie to będzie z małym dzieckiem... Ja dopiero od ostatniej wizyty zaczęłam bardziej chodzić po domu.. Bo dostałam pozwolenie hehe chociaż nadal się boję , A do tej pory tylko tyle co do WC i wziąć prysznic.. Nawet jedzenie na lezaco🤦🏻‍♀️

Napewno nie będą cię trzymać ja też byłam jakoś 2-3dni.. Podali sterydy, założyli pessar i do domciu, z rozwarciem dziewczyny nieraz jeszcze chwilę chodzą także myślę że będzie ok, nie wiem czy na tym etapie ci jeszcze to założą ale napewno będziesz musiała się bardzo oszczędzać, leżeć itd. Do starszaka by Ci się ktoś przydał bo napewno ciężkie to będzie z małym dzieckiem... Ja dopiero od ostatniej wizyty zaczęłam bardziej chodzić po domu.. Bo dostałam pozwolenie hehe chociaż nadal się boję , A do tej pory tylko tyle co do WC i wziąć prysznic.. Nawet jedzenie na lezaco[emoji2358]
Jest nadzieja ze może Mama przyjedzie do starszaka a jak nie to już ostatecznie przedszkole :) no to teraz zobaczymy która z nas się pierwsza rozsypie :)

Jest nadzieja ze może Mama przyjedzie do starszaka a jak nie to już ostatecznie przedszkole :) no to teraz zobaczymy która z nas się pierwsza rozsypie :)
Ja bym chciała jak najdłużej wytrwać. Po sterydzie w 25 tygodniu w tej chwili nie ma już śladu... Więc tamta dawka teraz nie ma znaczenia a druga już nie jest wskazana z tego co się orientuję...
Aby chociaż do końca czerwca wytrzymać 💪 a diabelsko mi się ciągnie ten czas.

Ja bym chciała jak najdłużej wytrwać. Po sterydzie w 25 tygodniu w tej chwili nie ma już śladu... Więc tamta dawka teraz nie ma znaczenia a druga już nie jest wskazana z tego co się orientuję...
Aby chociaż do końca czerwca wytrzymać 💪 a diabelsko mi się ciągnie ten czas.
Wytrzymacie, trzymam kciuki:) Jesteśmy na podobnym etapie bo ja 31+4, z tym że u mnie odpukać, żadnych rewelacji. Polecam włączyć Netflixa i się odmóżdżać;)

reklama
Do góry