reklama
niunia2324
Fanka BB :)
Pisałaś o skierowaniu na cesarkę za ok 3 tyg.jak się Mały nie odwróci, ale pytam pod kątem ukończonych tygodni, bo mnie chce wysłać w 38 do szpitala ze względu na cukrzyce właśnie. I czy u Ciebie tez się nad tym zastanawia lekarz?W sensie jakie skierowanie do szpitala? Jutro jadę na 8 na 3-4h, mają mi zrobić ktg, sprawdzic te cukry itp i zdecyduja czy insulina itd
AsiaPelasia
Super!! My dzisiaj też 32+2, wizyta w środę wiec jestem ciekawa czy nasz bąbel też tak urósł- najważniejsze, że wszystko okU nas wszystko w porządku ☺mały waży 2170,
Ja 31+2... Kurcze może to dużo jak na ten tydzień wkoncu prawie 2200 chociaż nic nie mówił lekarz... Ale tak teraz myślę że może być klocek..Super!! My dzisiaj też 32+2, wizyta w środę wiec jestem ciekawa czy nasz bąbel też tak urósł- najważniejsze, że wszystko ok
Przypomnij Ile u Ciebie miał bejbik ostatnio?
Martitta88
Hania będzie mamą
No widzisz. Wszystko ok!Na szczęście wszystko ok Mały waży 2134g czyli 2 normie Szyjka 3,6cm więc też dobrze. Jedynie źle ze Mały się nie przekręcił i nadal leży pośladkowo. Wizytę mam za 3 tyg i jak sie nie przekręci to skierowanie na cesarkę. Jutro jadę na Karową i będą mnie badać. Prawdopodobnie dostanę insulinę na noc. Chociaż mam nadzieję ze może się obędzie skoro z Małym wszystko ok.
Cesarka się jeszcze nie martw, do 36 tygodnia jak się nie obróci to wtedy. Spokojnej nocki!
Martitta88
No właśnie, dzieci się odwracają przeważnie do 38. tygodnia więc jeszcze nic straconego. A cesarka też nie jest taka zła, niektóre kobiety nawet ją wolą niż poród siłami natury.No widzisz. Wszystko ok!
Cesarka się jeszcze nie martw, do 36 tygodnia jak się nie obróci to wtedy. Spokojnej nocki!
Właśnie pytałam się dzisiaj jak to jest z ta cesarka i cukrzyca. Czy mogę czekać az poród sam się rozpocznie czy wyznacza mi wcześniej datę. To mi lekarz powiedział ze jeżeli dostanę insulinę to wtedy porod po skończonym 38tyg. A jeżeli sama dieta to 39 tyg. A u Ciebie chcą Cię położyć w 38 tyg i obserwować tak?Pisałaś o skierowaniu na cesarkę za ok 3 tyg.jak się Mały nie odwróci, ale pytam pod kątem ukończonych tygodni, bo mnie chce wysłać w 38 do szpitala ze względu na cukrzyce właśnie. I czy u Ciebie tez się nad tym zastanawia lekarz?
niunia2324
Tak zrozumiałam z ostatniej wizyty. W piątek mam nadzieje ustalić z lekarzem szczegóły.Właśnie pytałam się dzisiaj jak to jest z ta cesarka i cukrzyca. Czy mogę czekać az poród sam się rozpocznie czy wyznacza mi wcześniej datę. To mi lekarz powiedział ze jeżeli dostanę insulinę to wtedy porod po skończonym 38tyg. A jeżeli sama dieta to 39 tyg. A u Ciebie chcą Cię położyć w 38 tyg i obserwować tak?
reklama
A który tydzień będzie w pt u Ciebie?Tak zrozumiałam z ostatniej wizyty. W piątek mam nadzieje ustalić z lekarzem szczegóły.