reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Dziewczyny, jakie materacyki wybrałyście?
Zastanawiam się nad Hevea Baby Max jest lateksowy. Macie jakieś maty na materacyki? Zależy mi żeby była niekapka ale nie gumowana

No to Woodies stoi😉😉
Poka poka :)
Zastanawiam się nad Hevea Baby Max jest lateksowy. Macie jakieś maty na materacyki? Zależy mi żeby była niekapka ale nie gumowana
Z materacem nie pomogę bo zamawiałam na hiszpańskim Amazonie, Ecus Kids, na materacyk zamówiłam pokrowiec niby nieprzemakalny z Ikei ale jeszcze nie przyszedł więc nie wiem jak z jakością.

Nam w sklepie Pani doradziła Rucken stabil i taki kupiliśmy. ochraniacz kupiłam przy okazji z Ikei.ale nie wiem czy nie kupie jeszcze innego dla porównania

Załączniki

• 21EAB155-B362-4A7F-91D4-A8D43EE32A6D.jpeg
    21EAB155-B362-4A7F-91D4-A8D43EE32A6D.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 65
Zaczynam kompletować wyprawkę typowo aptekowa: termometr, Linomag, gaziki, aspirator, podpaski poporodowe itp. Znacie jakaś tania apteke online?

tez zamawiałam z gemini. Niestety termometru bezdotykowego teraz nie idzie nigdzie dostać albo w cenie jak za złoto. Przed wirusem były po ok 100 a teraz nawet 400😱

Poka poka :)

Z materacem nie pomogę bo zamawiałam na hiszpańskim Amazonie, Ecus Kids, na materacyk zamówiłam pokrowiec niby nieprzemakalny z Ikei ale jeszcze nie przyszedł więc nie wiem jak z jakością.
🙈
Jeszcze śmierdzi farbą. Wietrzy się.
Jest spoko, lekkie.

Załączniki

• IMG_20200519_192340.jpg
    IMG_20200519_192340.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 101
I jak ta mata? Jest gumowana od spodu?

Od spodu ma taki materiał jak widać na boku. Nie czuć w dotyku żeby w środku była jakaś guma czy cerata. Dość przyjemna w dotyku. Zakładana jest jak prześcieradło.

reklama
Do góry