Hania będzie mamą
Fanka BB :)
No to Woodies stoi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Poka pokaNo to Woodies stoi
Z materacem nie pomogę bo zamawiałam na hiszpańskim Amazonie, Ecus Kids, na materacyk zamówiłam pokrowiec niby nieprzemakalny z Ikei ale jeszcze nie przyszedł więc nie wiem jak z jakością.Dziewczyny, jakie materacyki wybrałyście?
Zastanawiam się nad Hevea Baby Max jest lateksowy. Macie jakieś maty na materacyki? Zależy mi żeby była niekapka ale nie gumowana
Dziewczyny, jakie materacyki wybrałyście?
Zastanawiam się nad Hevea Baby Max jest lateksowy. Macie jakieś maty na materacyki? Zależy mi żeby była niekapka ale nie gumowana
Zaczynam kompletować wyprawkę typowo aptekowa: termometr, Linomag, gaziki, aspirator, podpaski poporodowe itp. Znacie jakaś tania apteke online?
I jak ta mata? Jest gumowana od spodu?Nam w sklepie Pani doradziła Rucken stabil i taki kupiliśmy. ochraniacz kupiłam przy okazji z Ikei.ale nie wiem czy nie kupie jeszcze innego dla porównania
Poka poka
Z materacem nie pomogę bo zamawiałam na hiszpańskim Amazonie, Ecus Kids, na materacyk zamówiłam pokrowiec niby nieprzemakalny z Ikei ale jeszcze nie przyszedł więc nie wiem jak z jakością.
I jak ta mata? Jest gumowana od spodu?
Jeszcze śmierdzi farbą. Wietrzy się.
Jest spoko, lekkie.