reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
córka waży ponad 20 kg. nie podnosze pod żadnym pozorem. nie pozwalam na siebie wskakiwac ani po sobie deptać/lazic.

Dziewczyny a co do noszenia ciezkich rzeczy... Moj dwulatek wazy 11kg i ciagle domaga sie noszenia, poza tym wiadomo kapiel czy przenoszenie go do lozeczka gdy zasnie... Czy ja moge go bez obaw podnosic? Oczywiscie w miare mozliwosci jak najrzadziej to robie no ale jednak czasami trzeba.
Mój 14 miesieczniaka też tyle waży,noszę jak dotąd, korzystam te z nosidła póki brzuch nie przeszkadza.

Ja swoją nosze jak czuje się na siłach.

Ja właśnie przed chwila odbyłam rozmowę ze swoim byłym mężem i szkoda mi chłopa. I tak w sumie jego kobiecie roZchodzi się o to ze mam jego nazwisko i ze jestem w ciąży i ze ma straszne problemy przez to. Codziennie awantury mu robi o mnie, wyzywa bije [emoji33][emoji33][emoji33]
Napomknę ze nie mamy ze sobą żadnego kontaktu , żadnych smsow nic kompletnie nic!!!
Nie chce zmienić nazwiska tylko dlatego ze ona ma takie widzimisie. I mam im pokazać swój dowód i zdjęcie tego dowodu 🤦‍♀️

jestem juz po wizycie :)
serduszko bije - nie wiem tylko ile bo nie mierzyla babka
dzidzius ma 1,2cm :) i odpowiada to 7w4d a ja jestem dzisiaj 7t2d :) dostalam karte ciazy i skierowania na prenatalne :)
Super! Świetna wiadomość! :) Nie przejmuj się, mi też nie mierzyli tętna dziecka. Pewnie na następnych wizytach będą sprawdzać.

Hej dziewczyny. Jakis czas temu byl temat tego, jaka plec bysmy chcialy. Wiele z Was ma juz dzieci... Natomiast ja jestem ciekawa sprawdzenia pewnej teorii. Podobno chinczycy potrafia okreslic plec dziecka, jakie Wam sie urodzi.
Tutaj nawet artykul z kalkulatorem:

Podzielcie sie czy sprawdzil sie Wam ten kalendarz w zwiazku z obecnymi pociechami i co Wam wychodzi na lipiec 2020!
kalendarz.jpeg

Ja swoją nosze jak czuje się na siłach.

Ja właśnie przed chwila odbyłam rozmowę ze swoim byłym mężem i szkoda mi chłopa. I tak w sumie jego kobiecie roZchodzi się o to ze mam jego nazwisko i ze jestem w ciąży i ze ma straszne problemy przez to. Codziennie awantury mu robi o mnie, wyzywa bije [emoji33][emoji33][emoji33]
Napomknę ze nie mamy ze sobą żadnego kontaktu , żadnych smsow nic kompletnie nic!!!
Nie chce zmienić nazwiska tylko dlatego ze ona ma takie widzimisie. I mam im pokazać swój dowód i zdjęcie tego dowodu 🤦‍♀️
Nie ma obowiązku zmiany nazwiska po rozwodzie 🤦‍♀️ Ja pierdziele... ludzie mają problemy...

Nie ma obowiązku zmiany nazwiska po rozwodzie 🤦‍♀️ Ja pierdziele... ludzie mają problemy...

Ja o tym wiem i ona tez. Nie chce wziasc z nim ślubu dopóki ja nie zmienię nazwiska 🤷🏻‍♂️ jesteśmy po rozwodzie już 8 lat. Oni maja jedno dziecko , ona jest teraz 2”w ciąży i od roku wierci byłemu dziurę w brzuchu a ten mi. Dzisiaj zadzwonił i pyta się mnie jakie nazwisko będzie nosiło dziecko , które dopiero urodze[emoji23] bo on ma problemy i codziennie awantury przez to ze ja jestem w ciąży

reklama
Hej dziewczyny. Jakis czas temu byl temat tego, jaka plec bysmy chcialy. Wiele z Was ma juz dzieci... Natomiast ja jestem ciekawa sprawdzenia pewnej teorii. Podobno chinczycy potrafia okreslic plec dziecka, jakie Wam sie urodzi.
Tutaj nawet artykul z kalkulatorem:

Podzielcie sie czy sprawdzil sie Wam ten kalendarz w zwiazku z obecnymi pociechami i co Wam wychodzi na lipiec 2020!Zobacz załącznik 1055249

Wychodzi mi dziewczynka 🤣🤣🤣 ciekawe czy się sprawdzi

Do góry