reklama
Mój 14 miesieczniaka też tyle waży,noszę jak dotąd, korzystam te z nosidła póki brzuch nie przeszkadza.Dziewczyny a co do noszenia ciezkich rzeczy... Moj dwulatek wazy 11kg i ciagle domaga sie noszenia, poza tym wiadomo kapiel czy przenoszenie go do lozeczka gdy zasnie... Czy ja moge go bez obaw podnosic? Oczywiscie w miare mozliwosci jak najrzadziej to robie no ale jednak czasami trzeba.
Paulina.zen
Fanka BB :)
Ja swoją nosze jak czuje się na siłach.
Ja właśnie przed chwila odbyłam rozmowę ze swoim byłym mężem i szkoda mi chłopa. I tak w sumie jego kobiecie roZchodzi się o to ze mam jego nazwisko i ze jestem w ciąży i ze ma straszne problemy przez to. Codziennie awantury mu robi o mnie, wyzywa bije [emoji33][emoji33][emoji33]
Napomknę ze nie mamy ze sobą żadnego kontaktu , żadnych smsow nic kompletnie nic!!!
Nie chce zmienić nazwiska tylko dlatego ze ona ma takie widzimisie. I mam im pokazać swój dowód i zdjęcie tego dowodu
Ja właśnie przed chwila odbyłam rozmowę ze swoim byłym mężem i szkoda mi chłopa. I tak w sumie jego kobiecie roZchodzi się o to ze mam jego nazwisko i ze jestem w ciąży i ze ma straszne problemy przez to. Codziennie awantury mu robi o mnie, wyzywa bije [emoji33][emoji33][emoji33]
Napomknę ze nie mamy ze sobą żadnego kontaktu , żadnych smsow nic kompletnie nic!!!
Nie chce zmienić nazwiska tylko dlatego ze ona ma takie widzimisie. I mam im pokazać swój dowód i zdjęcie tego dowodu
Super! Świetna wiadomość! Nie przejmuj się, mi też nie mierzyli tętna dziecka. Pewnie na następnych wizytach będą sprawdzać.jestem juz po wizycie
serduszko bije - nie wiem tylko ile bo nie mierzyla babka
dzidzius ma 1,2cm i odpowiada to 7w4d a ja jestem dzisiaj 7t2d dostalam karte ciazy i skierowania na prenatalne
montek.87
Hej dziewczyny. Jakis czas temu byl temat tego, jaka plec bysmy chcialy. Wiele z Was ma juz dzieci... Natomiast ja jestem ciekawa sprawdzenia pewnej teorii. Podobno chinczycy potrafia okreslic plec dziecka, jakie Wam sie urodzi.
Tutaj nawet artykul z kalkulatorem:
Podzielcie sie czy sprawdzil sie Wam ten kalendarz w zwiazku z obecnymi pociechami i co Wam wychodzi na lipiec 2020!
Chiński kalendarz płci. Wylicz płeć dziecka
Sprawdź chiński kalendarz płci od Mamotoja.pl i dowiedz się, kiedy jest najlepszy czas na poczęcie chłopca, a kiedy dziewczynki! Czy to działa? Sprawdź!
mamotoja.pl
Podzielcie sie czy sprawdzil sie Wam ten kalendarz w zwiazku z obecnymi pociechami i co Wam wychodzi na lipiec 2020!
Nie ma obowiązku zmiany nazwiska po rozwodzie Ja pierdziele... ludzie mają problemy...Ja swoją nosze jak czuje się na siłach.
Paulina.zen
Nie ma obowiązku zmiany nazwiska po rozwodzie Ja pierdziele... ludzie mają problemy...
Ja o tym wiem i ona tez. Nie chce wziasc z nim ślubu dopóki ja nie zmienię nazwiska jesteśmy po rozwodzie już 8 lat. Oni maja jedno dziecko , ona jest teraz 2”w ciąży i od roku wierci byłemu dziurę w brzuchu a ten mi. Dzisiaj zadzwonił i pyta się mnie jakie nazwisko będzie nosiło dziecko , które dopiero urodze[emoji23] bo on ma problemy i codziennie awantury przez to ze ja jestem w ciąży
reklama
Paulina.zen
Hej dziewczyny. Jakis czas temu byl temat tego, jaka plec bysmy chcialy. Wiele z Was ma juz dzieci... Natomiast ja jestem ciekawa sprawdzenia pewnej teorii. Podobno chinczycy potrafia okreslic plec dziecka, jakie Wam sie urodzi.
Chiński kalendarz płci. Wylicz płeć dziecka
Sprawdź chiński kalendarz płci od Mamotoja.pl i dowiedz się, kiedy jest najlepszy czas na poczęcie chłopca, a kiedy dziewczynki! Czy to działa? Sprawdź!mamotoja.pl
Podzielcie sie czy sprawdzil sie Wam ten kalendarz w zwiazku z obecnymi pociechami i co Wam wychodzi na lipiec 2020!Zobacz załącznik 1055249
Wychodzi mi dziewczynka ciekawe czy się sprawdzi