reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

A właśnie są dwie szkoły. Ja jak mam 7+0 - 7+6 to mówię, że tydzień „siódmy” lub „siedem plus”, bo zwróciłam uwagę, ze raczej lekarze tak mówią (przynajmniej Ci, u których byłam).
Dziewczyny wszystko ok, slyszalam serduszko ♥ dzidzia ma 2cm i mamy termin na 6 lipca
Gratuluję :) oby tak dalej :)

reklama
Super dziewczyny ze wizyty pozytywne :) gratulacje :)

Gusia nic nie lepiej. Doslownie bez wzgledu na branie progesteronu krwawie zywa krwia jak na okres co kilka dni, potem przez kolejnych kilka ciemny braz, ciut jasniejszy braz i znow krwawienie. Meczace to w cholere.

Ja natomiast jak zawsze chudne na poczatku, tym razem z kosci na osci :( wygladam tragicznie i wole omijac lustra. Deprecha jak mam wyjsc bo anoreksja zmiksowana z wieszakiem ale mdlosci niestety daja popalic i od obiadu do sniadania nie jestem w stanie juz nic zjesc bo umieram.

Dzień dobry Kobitki :)
Gratuluje udanych wizyt 😍
Oczywiście monotonność, wyszykowana do pracy, spodnie na gumkę :)
Progesteronu sobie dałam więc powinno być wesoło 😂😝
Życzę Wam miłego dzionka o tylko pozytywnych wrażeń :)

Dziewczyny wszystko ok, slyszalam serduszko [emoji3531] dzidzia ma 2cm i mamy termin na 6 lipca
Cześć dziewczyny, ja po wizycie. Pierwsze usg za nami. Serduszko bije, termin na 20 lipca wg usg. Wszystko wygląda ładnie i zdrowo. Obstawiona lekami jestem, musi być dobrze :)
Same pozytywne wieści czytam z rana, super [emoji16]

Któraś dzisiaj wizytuje?

Ja mam wizytę w czwartek wieczorem. Wczoraj odebrałam wynik awidności toxo. Jestem w tzw. szarej strefie, ani wysoka awidnosc ani niska. Więc pewnie mnie czekają dalsze badania

Same pozytywne wieści czytam z rana, super [emoji16]

Któraś dzisiaj wizytuje?

Ja mam wizytę w czwartek wieczorem. Wczoraj odebrałam wynik awidności toxo. Jestem w tzw. szarej strefie, ani wysoka awidnosc ani niska. Więc pewnie mnie czekają dalsze badania
Ja też czwarteczek 16 godzina :)

reklama
Hej :) pisałyście wczoraj o swoich facetach. Mój nie każe mi się przemęczać, ale z drugiej strony też nie za wiele robi w domu. Dziś miał problem od rana żeby zawieźć Córkę do przedszkola i zrobić zakupy, bo przecież zawsze ja to robię więc czemu dziś nie mogę też jechać. Przy okazji wysłałam Go po receptę, więc już wogóle masakra...

Do góry