reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Dzień dobry Serdelki 🥰

Ja nawet nockę przespałam !! Ale teraz sobie poleze z kawusia. Stary zawiózł młoda wiec można poleniuchować :)
CEkam na paczuszkę dzisiaj bo zamówiłam świeczki i już się nie mogę doczekać 😂😂

Oby dzisiejszy dzień był nudny dla nas wszystkich bez żadnych stresów dziewczyny !

@Zabajona ale huśtawka podziwiam Cię ❤️

Dzień dobry Serdelki 🥰

Ja nawet nockę przespałam !! Ale teraz sobie poleze z kawusia. Stary zawiózł młoda wiec można poleniuchować :)
CEkam na paczuszkę dzisiaj bo zamówiłam świeczki i już się nie mogę doczekać 😂😂

Oby dzisiejszy dzień był nudny dla nas wszystkich bez żadnych stresów dziewczyny !

@Zabajona ale huśtawka podziwiam Cię ❤
Mi też mają przyjść ostatnie prezenty pod choinkę i w końcu będę mieć wszystko :)

Dzień dobry:)
Ja właśnie czekam w kolejce na pobranie krwi. Cały kompleks badań do wykonania przede mną.
Miłego dnia i samych dobrych informacji :)

A słuchajcie czy w każdej ciąży robią wszytskie badania jak w pierwszej?
Bo ja np mam wszystkie wyniki z pierwszej i drugiej ciąży i zastanawiam się bo w sumie nie pamiętam czy wszytskie trzeba robić czy coś jest ważne dłużej??

A słuchajcie czy w każdej ciąży robią wszytskie badania jak w pierwszej?
Bo ja np mam wszystkie wyniki z pierwszej i drugiej ciąży i zastanawiam się bo w sumie nie pamiętam czy wszytskie trzeba robić czy coś jest ważne dłużej??
grupa krwi odpada jeśli masz z poprzedniej ciąży, chyba że czynnik minus, czyli np AB Rh - bo z tym minusem coś tam cos tam,nie miałam na rozyczke i te. choroby zakaźne wieku dziecięcego, tylko zapytał czy były wg poprzednich badań. Teraz tylko ogólna morfo, mocz, toxo, HIV, hcv czy hpv i chyba tyle

reklama
Noi 201 zł ubyło mi z portfela. Masakra :/
Różyczke i toksoplazmoze mimo, że miałam wykonywana jakoś pół roku temu, kazał mi na nowo powtórzyć- bo teraz jestem w ciąży.

Do góry