reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
To który tydzień????
Całe szczęście ze wszystko dobrze 🥰

Zrob test kochana :) my tez bardzo długo się staraliśmy i co miesiąc testy robiłam z wielkim rozczarowaniem. Tym razem tez tak było. Okres się spóźniał 3 dni cycki bolały ale mówię do swojego męża ze pewnie się chwile spóźni bo stres w pracy bo to bo coś . Test zrobiłam i wysEdl pozytywny ❤

Działaj czekamy na wieści
Jutro kupie test... Strasznie się tym stresuje jak już o tym pomyśle 😂

U mnie takie bóle jak na miesiączkę zafnych objawów nie mam na razie a jestem na tym samym etapie co ty trzy dni
Po terminie miesiączki na teście przedwczoraj wyszedł cien cienia ale trzymam kciuki ze sie udało
Dziękuję i ja również trzymam kciuki za ciebie i za każdą z Was

Cześć Dziewczyny , czy robilyscie już badania? Jak u Was wygląda poziom TSH? Mnie właśnie obudzili telefonem że mam pilnie zgłosić się do lekarza poziom TSH mam 0,034. Przy czym czytałam, że w I trymestrze ciąży TSH powinno być niskie , nie powinno przekraczać 2,5 i związane jest to z wysokim poziomem betaHCG :sad:

Dziewczyny własnie wróciłam od gina... Pęcherzyk ma już ok. 7 mm i widać cialko żółte. Ale ponieważ pojawiło się plamienie gin kazał czekać na poronienie... W czwartek za tydzień znów na usg... Ja oszaleje, mam już dość tego czekania i niepewności [emoji17]

Dziewczyny własnie wróciłam od gina... Pęcherzyk ma już ok. 7 mm i widać cialko żółte. Ale ponieważ pojawiło się plamienie gin kazał czekać na poronienie... W czwartek za tydzień znów na usg... Ja oszaleje, mam już dość tego czekania i niepewności [emoji17]
Jak kazał czekać? 😞 Ja nie rozumiem tego .

Dziewczyny ja np doskonale rozumiem ginekologa. To samo koedys uslyszalam, ze prawdopodobnie nastapi poronienie (bylam w 6tc) bo juz krwawilam i ogolnie calosciowo nie wygladalo to dobrze, mialam male endometrium itp. Jesli pomimo brania progesteronu nadal wystepuje krwawienie to lekarze nie sa w stanie nic wiecej pomoc w takim przypadku. Teraz wszytko w rekach losu... albo sie uda albo sie nie uda :(

reklama
Do góry