reklama
Jutro kupie test... Strasznie się tym stresuje jak już o tym pomyśleTo który tydzień????
Całe szczęście ze wszystko dobrze
Zrob test kochana my tez bardzo długo się staraliśmy i co miesiąc testy robiłam z wielkim rozczarowaniem. Tym razem tez tak było. Okres się spóźniał 3 dni cycki bolały ale mówię do swojego męża ze pewnie się chwile spóźni bo stres w pracy bo to bo coś . Test zrobiłam i wysEdl pozytywny ❤
Działaj czekamy na wieści
Dziękuję i ja również trzymam kciuki za ciebie i za każdą z WasU mnie takie bóle jak na miesiączkę zafnych objawów nie mam na razie a jestem na tym samym etapie co ty trzy dni
Po terminie miesiączki na teście przedwczoraj wyszedł cien cienia ale trzymam kciuki ze sie udało
Dzola83
Fanka BB :)
Cześć Dziewczyny , czy robilyscie już badania? Jak u Was wygląda poziom TSH? Mnie właśnie obudzili telefonem że mam pilnie zgłosić się do lekarza poziom TSH mam 0,034. Przy czym czytałam, że w I trymestrze ciąży TSH powinno być niskie , nie powinno przekraczać 2,5 i związane jest to z wysokim poziomem betaHCG
locala
Dziewczyny własnie wróciłam od gina... Pęcherzyk ma już ok. 7 mm i widać cialko żółte. Ale ponieważ pojawiło się plamienie gin kazał czekać na poronienie... W czwartek za tydzień znów na usg... Ja oszaleje, mam już dość tego czekania i niepewności [emoji17]
Gusia 2106
Jak kazał czekać? Ja nie rozumiem tego .Dziewczyny własnie wróciłam od gina... Pęcherzyk ma już ok. 7 mm i widać cialko żółte. Ale ponieważ pojawiło się plamienie gin kazał czekać na poronienie... W czwartek za tydzień znów na usg... Ja oszaleje, mam już dość tego czekania i niepewności [emoji17]
Paulina.zen
Dokładnie jak czekać ?? Tylko dlatego ze jest krwawienie ??? Może da się maluszka uratowaćJak kazał czekać? Ja nie rozumiem tego .
Zabajona
Dziewczyny ja np doskonale rozumiem ginekologa. To samo koedys uslyszalam, ze prawdopodobnie nastapi poronienie (bylam w 6tc) bo juz krwawilam i ogolnie calosciowo nie wygladalo to dobrze, mialam male endometrium itp. Jesli pomimo brania progesteronu nadal wystepuje krwawienie to lekarze nie sa w stanie nic wiecej pomoc w takim przypadku. Teraz wszytko w rekach losu... albo sie uda albo sie nie uda
reklama
locala
Mam czekać na samoistne poronienie, jeżeli do przyszłego czwartku się nic nie będzie działo to mam przyjść do niego do szpitala.
Jak kazał czekać? [emoji20] Ja nie rozumiem tego .