reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
To który tydzień????
Całe szczęście ze wszystko dobrze 🥰

Zrob test kochana :) my tez bardzo długo się staraliśmy i co miesiąc testy robiłam z wielkim rozczarowaniem. Tym razem tez tak było. Okres się spóźniał 3 dni cycki bolały ale mówię do swojego męża ze pewnie się chwile spóźni bo stres w pracy bo to bo coś . Test zrobiłam i wysEdl pozytywny ❤

Działaj czekamy na wieści
Jutro kupie test... Strasznie się tym stresuje jak już o tym pomyśle 😂

U mnie takie bóle jak na miesiączkę zafnych objawów nie mam na razie a jestem na tym samym etapie co ty trzy dni
Po terminie miesiączki na teście przedwczoraj wyszedł cien cienia ale trzymam kciuki ze sie udało
Dziękuję i ja również trzymam kciuki za ciebie i za każdą z Was

Cześć Dziewczyny , czy robilyscie już badania? Jak u Was wygląda poziom TSH? Mnie właśnie obudzili telefonem że mam pilnie zgłosić się do lekarza poziom TSH mam 0,034. Przy czym czytałam, że w I trymestrze ciąży TSH powinno być niskie , nie powinno przekraczać 2,5 i związane jest to z wysokim poziomem betaHCG :sad:

Dziewczyny własnie wróciłam od gina... Pęcherzyk ma już ok. 7 mm i widać cialko żółte. Ale ponieważ pojawiło się plamienie gin kazał czekać na poronienie... W czwartek za tydzień znów na usg... Ja oszaleje, mam już dość tego czekania i niepewności [emoji17]

Dziewczyny własnie wróciłam od gina... Pęcherzyk ma już ok. 7 mm i widać cialko żółte. Ale ponieważ pojawiło się plamienie gin kazał czekać na poronienie... W czwartek za tydzień znów na usg... Ja oszaleje, mam już dość tego czekania i niepewności [emoji17]
Jak kazał czekać? 😞 Ja nie rozumiem tego .

Dziewczyny ja np doskonale rozumiem ginekologa. To samo koedys uslyszalam, ze prawdopodobnie nastapi poronienie (bylam w 6tc) bo juz krwawilam i ogolnie calosciowo nie wygladalo to dobrze, mialam male endometrium itp. Jesli pomimo brania progesteronu nadal wystepuje krwawienie to lekarze nie sa w stanie nic wiecej pomoc w takim przypadku. Teraz wszytko w rekach losu... albo sie uda albo sie nie uda :(

reklama
Do góry