reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Kasiaparasia no nie chciał, mimo sexu w owu ciąża go rozwaliła. I niby nie obrażony ale wiesz, sam się nie odezwie, traktuje mnie jak powietrze, nie przytuli, o jakieś pytanie jak się czujesz co u ciebie to nawet nie wspomnę. Po 11 latach małżeństwa i wcześniej jeszcze 7 latach chodzenia to bardzo przykre. Nie wiem czy jestem w stanie przejść nad tym do porządku dziennego :(

Kasiaparasia no nie chciał, mimo sexu w owu ciąża go rozwaliła. I niby nie obrażony ale wiesz, sam się nie odezwie, traktuje mnie jak powietrze, nie przytuli, o jakieś pytanie jak się czujesz co u ciebie to nawet nie wspomnę. Po 11 latach małżeństwa i wcześniej jeszcze 7 latach chodzenia to bardzo przykre. Nie wiem czy jestem w stanie przejść nad tym do porządku dziennego :(
Eeeehhhhh a próbowałaś go pytać o ch*** mu chodzi ???

@Suri373 moze powiedz mu o swoich uczuciach, wygarnij mu wszystko.
I zacznij go traktowac jak powietrze, moze pojdzie w koncu po rozum do glowy.

@limaaa ja rowniez przeczytalam "Zlota klatke" w dwa dni i dzis rano dokonczylam kilka ostatnich stron :p w ogole przeczytalam wszystkie ksiazki Camili Lackberg, bardzo mnie jej seria wciagnela. Polecasz jakies podobne tego typu? :)

Przyznawac sie ktora zarazila mnie mdlosciami i wymiotami? :p dzisiaj juz wymiotowalam i naprawde nie moge patrzec na jedzenie.
Rowniez jadlam wczoraj pizze wiec chyba sie jakos zmowilysmy albo mamy podobne zachcianki ciazowe :p

@Karusia18192 odpoczywaj w miare mozliwosci. Wiem jak ciezko czasami znalezc czas na odpoczynek przy dziecku, moj dwulatek tez jeszcze nie rozumie ze mama potrzebuje odpoczac a nie mam sumienia mu zbyt czesto puszczac bajek bo uwazam ze jest jeszcze troche za maly.

Dziendoberek :)

I u mnie powoli "zgodnie z planem" zaczyna sie cos rozkrecac. Dzis 5 tc, zaczynam czuc inaczej zapachy i slabo mi. Jeszcze zapewne tydzien i sie rozkreci na calego. Choc wolalabym nie :)

Suri przykro mi ze twoj maz ma takie podejscie. Pewnie mu przejdzie ale rozumiem ze teraz to bardzo przykre.

Lola nie znam faceta któremu przeszkadzalyby w czymkolwiek ciche dni. Faceci raczej uwielbiają ciche dni. Nic nie gada, nic nie chce, nie musi słuchać. żyć nie umierać ;)

reklama
Do góry