reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

@niunia2324 a na jakim etapie odstawiania jesteście? Nadal karmisz w nocy?

My nadal się karmimy do drzemki i aż 7 razy w nocy 🤦🏼‍♀️ tzn. 2 razy na zaśnięcie (po pół godzinie się budzi na dopitkę) i potem 5 razy. Powoli mu zmniejszam te ilości karmień ale robię to tak, żeby jak najmniej na tym ucierpiał. No i okresu nadal brak.

@Aleks90 @Onka4419 jak się czujecie dziewczyny?

reklama

My nadal się karmimy do drzemki i aż 7 razy w nocy 🤦🏼‍♀️ tzn. 2 razy na zaśnięcie (po pół godzinie się budzi na dopitkę) i potem 5 razy. Powoli mu zmniejszam te ilości karmień ale robię to tak, żeby jak najmniej na tym ucierpiał. No i okresu nadal brak.

O matko 🤦🏻‍♀️ Ja bym chyba nie dała rady dalej tak często wstawać. Mi np mala wczoraj w nocy obudziła się dwa razy. raz oczywiście zaraz po tym jak ja zasnęłam a drugi raz o 4 na butle i pobudka 8.15.
Czuje się dobrze😊 lekarz obstawia ze będzie dziewczynka ale za miesiąc będzie pewne

Ja to całkiem nie czuje się w ciąży. Jedynie brak okresu jak w poprzednim razem. Ale tez miałam go po porodzie tylko 3 razy to nie szczególnie zdążyłam się do niego przyzwyczaić 😅

Nadal karmie w nocy, 5, 7 razy, różnie, czasem częściej, nie umiem zaplanować nocnego odstawienia, to jest ponad moje siły psychiczne chyba, Kostek jak go kladę na łóżku do spania to już piszczy i macha nogami z radości bo wie ze zaraz dostanie pierś...i wez tu wjedz z butelką czy innym zamiennikiem, przecież by mnie zabił płaczem, dlatego właśnie nie wiem jak to zorganizować 😒
Nadal plamię, jeśli to okres to mi pasuje taka postać😁

Nadal karmie w nocy, 5, 7 razy, różnie, czasem częściej, nie umiem zaplanować nocnego odstawienia, to jest ponad moje siły psychiczne chyba, Kostek jak go kladę na łóżku do spania to już piszczy i macha nogami z radości bo wie ze zaraz dostanie pierś...i wez tu wjedz z butelką czy innym zamiennikiem, przecież by mnie zabił płaczem, dlatego właśnie nie wiem jak to zorganizować 😒
Nadal plamię, jeśli to okres to mi pasuje taka postać😁
Życzę Ci żeby to był okres. Wydaje mi się ze to może być okres, bo pierwszy okres po porodzie z tego co czytałam może być nietypowy na różne sposoby.

Ja pamietam ze miałam standardowo jak zawsze przed okresem lekkie plamienie i tego samego dnia lub na drugi się rozkręcał. Dobrze bo nie zaskakiwał nagle. Tyle ze ok 3 dnia miałam dużo bardziej obfity ale tez bez masakry

reklama
Do góry