jak na ten tydzien było wszystko ok według lekarza, ale jeszcze nie słyszałam serca itd... czekam do nastepnej wizyty@Onka4419 i jak po wizycie ?
reklama
Ja brałam symonette ale tylko jedno opakowanie bo zle na mnie wpływały i odstawiłam. Zaczynałam jak lekarz kazal na wizycie popologowej, okres dostałam dopiero jak mała miała z 10miesWitam chciałam zapytać o tabletki antykoncepcyjne limetic. Lekarz kazał mi brać odrazy a na ulotce piszę że od 1 dnia miesiączki i się pogubiłam
Miesiączkę dostałam 9 października i skończyła mi się 6 dni temu i jeśli nie czekałam na kolejną miesiączkę tak jak w ulotce tylko teraz czyli tak jak piszesz odrazu to będzie dobrze działać tak?Ja brałam symonette ale tylko jedno opakowanie bo zle na mnie wpływały i odstawiłam. Zaczynałam jak lekarz kazal na wizycie popologowej, okres dostałam dopiero jak mała miała z 10mies
Nie odpowiem ci na to bo ja brałam jak nie miałam okresu jeszcze. Wiec nie wiem. Ja zdałabym się na lekarza i to co on mowiMiesiączkę dostałam 9 października i skończyła mi się 6 dni temu i jeśli nie czekałam na kolejną miesiączkę tak jak w ulotce tylko teraz czyli tak jak piszesz odrazu to będzie dobrze działać tak?
niunia2324
Fanka BB :)
Dziewczyny, jak wyglądał wasz pierwszy okres po ciąży (nie licząc połogu ofcors)?
Dziś zaczęłam plamić, i nie wiem czy to okres czy jakieś hormonalne zaburzenia? A może się rozkreci? Czort wie
Dziś zaczęłam plamić, i nie wiem czy to okres czy jakieś hormonalne zaburzenia? A może się rozkreci? Czort wie
U mnie przyszedł normalny okres tylko pierwsze dni był bardziej obfity. Może to plamienie przed okresemDziewczyny, jak wyglądał wasz pierwszy okres po ciąży (nie licząc połogu ofcors)?
niunia2324
Fanka BB :)
Póki co ciszaU mnie przyszedł normalny okres tylko pierwsze dni był bardziej obfity. Może to plamienie przed okresem
reklama
Może sprawdza twoja czujność i nie długo sie zjawiPóki co cisza