Martitta88
Fanka BB :)
Dziewczyny, moje 11-tygodniowe dziecko mierzy 64 cm i waży prawie 7 kg to jest jakaś masakra. Wszyscy zawsze mówią jak go widzą że nie mogą uwierzyć że ma tylko 2,5 miesiąca.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No skąd aż tak wcześnie się nie da odłączam go od cyca jak już głęboko śpi i hulaj dusza heheTo Wy chodzicie wszyscy spać o 21:00? Dobrze rozumiem?
Ja nie mogę chodzić spać tak wcześnie. Całe życie byłam nocnym Markiem no i po prostu nie mogę. Siedzę z Małym do 21:00 a potem chcę wyjść i nieraz się udaje i on już sam śpi w swojej dostawce. A jak się nie udaje to go biorę do salonu. Trochę mam wyrzuty sumienia że tak robię ale nie potrafię się tak poświęcić tym bardziej że ja go zaczynam usypiać 19:00-20:00 to bym musiała już o 19:00 latać w piżamie mam po prostu nadzieję że on sam z czasem się przestawi i zacznie usypiać wcześniej albo chociaż o tej 21:00 będzie go już można zostawić.
No ja juz teraz to parametry poznam dopiero 16.11 na szczepieniu, bo patronaz sie juz skonczył, a na ostatniej bylo 5,1kg i 8 i pol tygodnia☺ u nas z zasypianiem wieczornym nie ma problemu (odpukac). O 19 sie kapiemy potem cyc i po 20 już spi. Zazwyczaj przy cycu zasypia chociaz czesto przy przenoszeniu do łózeczka sie budzi, to juz go nie biore tylko smoczek i sam usypia. W dzien to nie dziala, trzeba nosic, a i to na krotko usnie albo na spacer w wozku.Dziewczyny, moje 11-tygodniowe dziecko mierzy 64 cm i waży prawie 7 kg to jest jakaś masakra. Wszyscy zawsze mówią jak go widzą że nie mogą uwierzyć że ma tylko 2,5 miesiąca.
Ja sama ważę i mierzę, oczywiście w przybliżeniu. Ważę tak że wchodzę z Młodym na wagę, potem sama i odejmuje jedna wartość od drugiejNo ja juz teraz to parametry poznam dopiero 16.11 na szczepieniu, bo patronaz sie juz skonczył, a na ostatniej bylo 5,1kg i 8 i pol tygodnia☺ u nas z zasypianiem wieczornym nie ma problemu (odpukac). O 19 sie kapiemy potem cyc i po 20 już spi. Zazwyczaj przy cycu zasypia chociaz czesto przy przenoszeniu do łózeczka sie budzi, to juz go nie biore tylko smoczek i sam usypia. W dzien to nie dziala, trzeba nosic, a i to na krotko usnie albo na spacer w wozku.
Ponoć dieta matki nie ma wpływu na problemy żołądkowe dzidziusia, tylko w przypadku nietolerancji jakiegoś składnika odżywczego ale to się bardzo rzadko zdarza. A ile Twoja dzidzia ma tygodni?U nas są gazy, już nie wiem od czego.. Czy coś zjem czy nie i tak są i tak... Jeszcze ten nadmiar śliny czasem tak połyka razem z powietrzem, może też to ma wpływ..
Zazwyczaj go to dopada nad ranem po 6 jak zje już ma chyba lżejszy sen mocno podkurcza nóżki, kopie... Ale i śpi. W ciągu dnia też dużo pierdzi... Czasem się z tego śmieje czasem zapłacze.... Chciałabym żeby już przeszło
U nas 15 tygodniPonoć dieta matki nie ma wpływu na problemy żołądkowe dzidziusia, tylko w przypadku nietolerancji jakiegoś składnika odżywczego ale to się bardzo rzadko zdarza. A ile Twoja dzidzia ma tygodni?
Niby tak, i położna mnie też przekonywała, i różne artykuły piszą, ale zawsze widać różnice w kupkach w zależności od tego co jesz. I w zachowaniu małego też. Pamiętam co było jak zjadłam orzechyPonoć dieta matki nie ma wpływu na problemy żołądkowe dzidziusia, tylko w przypadku nietolerancji jakiegoś składnika odżywczego ale to się bardzo rzadko zdarza. A ile Twoja dzidzia ma tygodni?
A Tata jest wysoki u Was? Może gen?Dziewczyny, moje 11-tygodniowe dziecko mierzy 64 cm i waży prawie 7 kg to jest jakaś masakra. Wszyscy zawsze mówią jak go widzą że nie mogą uwierzyć że ma tylko 2,5 miesiąca.