Maria_0701
Fanka BB :)
Mieliśmy skojarzona 6w1, Hexacima i Synflorix.Szczepiliscie swoje maleństwa ? Jak tak to jaka wybraliście szczepionke
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mieliśmy skojarzona 6w1, Hexacima i Synflorix.Szczepiliscie swoje maleństwa ? Jak tak to jaka wybraliście szczepionke
A co na to polożna/pediatra?Moja mała od 3 tyg nie przybiera na wadze.. w 3 tyg miała 3720 g teraz w 6 ma 3760 g..
Hej dawno mnie nie było... podczytuje was od czasu do czasu. Co do szczepień my już po młody darl się w nieboglosy dawalismy te na nfz plus rota. Co do wagi w 7t miał 5840. Co do nocek budzi się 2razy co do dni to w ciągu dnia jakiś obryczany jest. Nie wiemy o co już mu chodzi.... na rękach i w centrum zainteresowania musi być często czasem nie mam siły a jak spi to.nie wiem czy sprzątać czy odpocząć. Śpi w dzień o ok 2 max3h potem godz i znowu na 3h spi. Co do spacerów to rewelacja. To mój czas regeneracji bo śpi jak zabity nawet jedzenie w tedy nie istnieje. Mój pierwszy syn to byl super w dzień ale nocki straszne. Myślałam że gorzej być nie może ale ten jego wyk w dzień jest czasem nie do zniesienia. Lepiej tak niz zràbane nocki ale ja tez myślałam, ze tym razem to macierzyństwo będzie super. Chyba jestem juz za stara
Moja mała od 3 tyg nie przybiera na wadze.. w 3 tyg miała 3720 g teraz w 6 ma 3760 g..
macie pięknie dzieci!Hej dawno mnie nie było... podczytuje was od czasu do czasu. Co do szczepień my już po młody darl się w nieboglosy dawalismy te na nfz plus rota. Co do wagi w 7t miał 5840. Co do nocek budzi się 2razy co do dni to w ciągu dnia jakiś obryczany jest. Nie wiemy o co już mu chodzi.... na rękach i w centrum zainteresowania musi być często czasem nie mam siły a jak spi to.nie wiem czy sprzątać czy odpocząć. Śpi w dzień o ok 2 max3h potem godz i znowu na 3h spi. Co do spacerów to rewelacja. To mój czas regeneracji bo śpi jak zabity nawet jedzenie w tedy nie istnieje. Mój pierwszy syn to byl super w dzień ale nocki straszne. Myślałam że gorzej być nie może ale ten jego wyk w dzień jest czasem nie do zniesienia. Lepiej tak niz zràbane nocki ale ja tez myślałam, ze tym razem to macierzyństwo będzie super. Chyba jestem juz za stara