reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Dziewczyny, jak ubieracie dzieciaki na spacery? I w ogole ile one trwaja?
Jak jest gorąco, to ma tylko body z krótkim rękawkiem, bez skarpetek. Możemy czasami przykryć pielucha bambusowa.
Ale jak jest poniżej 23, to pajacyk + kocyk lub pielucha flanelowa. Przy 20-21 i jak wieje, to jeszcze czapeczkę bawełniana zakładamy i ciepły kaftanik.
Spacerujemy i godzinę, i czasami dwie 🙂

Wasze dzieciątka też tak płaczą? Nie wiem co stało się z naszym idealnym dzieckiem .....:(
Heyy wczorajszy dzień był masakrą placz i placz cyc i tylko cyc co 40 min. Kurcze przez dwa dni w rozjazdach i licho jadłam zachcialo mi się jagodzianki biedronkowej i mały całą buźkę w krostki i taka jakas dziwna kaszka z mega zaczerwienieniem ehhhh

Nasz dzisiaj tak odpoczywa od upałów

Załączniki

• 20200811_130221.jpg
    20200811_130221.jpg
    981,4 KB · Wyświetleń: 135
Wasze dzieciątka też tak płaczą? Nie wiem co stało się z naszym idealnym dzieckiem .....:(
Tak, u nas przez 2 dni płacz... wczoraj strasznie było 😔 rozebraliśmy małego, był tylko w pampersie cały dzień, nawet raz go omyliśmy wilgotnymi wacikami i dmuchałam na niego trochę... jak nosiłam synka na rękach, to w ogóle się mokry robił zwłaszcza jak płakał 😕 niemowlętom bardzo ciężko jest z tymi upałami, termoregulacja nie jest jeszcze wyregulowana

reklama
Tak, u nas przez 2 dni płacz... wczoraj strasznie było 😔 rozebraliśmy małego, był tylko w pampersie cały dzień, nawet raz go omyliśmy wilgotnymi wacikami i dmuchałam na niego trochę... jak nosiłam synka na rękach, to w ogóle się mokry robił zwłaszcza jak płakał 😕 niemowlętom bardzo ciężko jest z tymi upałami, termoregulacja nie jest jeszcze wyregulowana
Dokładnie nawet porządnie ponosic czy przytulić bo i on i my za raz pokrzy

Do góry