reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Dlatego jak juz, to lewatywa jest lepsza bo nie podraznia zoladka ani niczego po drodze i jest mimo ze nieprzyjemna to raczej bezbolesna. Ja i tak nic bym sama nie łykała bo mam bardzo wrażliwy żołądek i bym sobie tylko niepotrzebnego bólu dodała.
Ja powiem w szpitalu, że chcę. Jak oczywiście bedzie czas😛

reklama
że ciężki i długi poród, ze dziecko nie dostaje jakichś naturalnych hormonów na obkurczanie płucek i często nie chce podejmować samodzielnego oddychania, że często się rodzi w gorszej ogólnej kondycji, że duże ryzyko cesarki i że może się jednak jeszcze wstrzymać i liczyć na naturalny start
A podanie sztucznej oksytocyny nie wchodzi w grę?
Skoro możesz jeszcze poczekać to może rzeczywiście akcja zacznie się naturalnie.

Dziś moja data porodu, ale coś na poród się nie zanosi... 😅

A podanie sztucznej oksytocyny nie wchodzi w grę?
Skoro możesz jeszcze poczekać to może rzeczywiście akcja zacznie się naturalnie.

Dziś moja data porodu, ale coś na poród się nie zanosi... 😅
U mnie też nic wczoraj seks i dupaa nic się nie dzieje
12.07 i co jednak na wybory się doczekałam acz kolwiek myślałam że już z dzidziusiem będę odpoczywac

że ciężki i długi poród, ze dziecko nie dostaje jakichś naturalnych hormonów na obkurczanie płucek i często nie chce podejmować samodzielnego oddychania, że często się rodzi w gorszej ogólnej kondycji, że duże ryzyko cesarki i że może się jednak jeszcze wstrzymać i liczyć na naturalny start
Kurde, to by sie mogli zdecydowac, a nie jedni tak, drudzy tak. Chyba tylko tyle moge doradzic, zebys wypytala dzis dokladnie, co jest lepsze dla dziecka? Czy to wielowodzie tez nie bedzie mialo jakis skutkow i ktore ewentualnie mniejsze. A cesarka? Nie bylaby w tej sytuacji lepsza?

reklama
Do góry