reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
a jeszcze Wam nie napisałam, ze moja córka miała wg pomiaru w poniedziałek 3800, a dziś 3700, więc niezależnie od błędów usg grubasek z niej konkretny :) a u nas dziś dopiero 37+4, jakbym doczekała do końca to na pewno by 4 kg przekroczyła
z jednej strony się zmartwiłam tymi wynikami, bo marzył mi się idealnie naturalny poród, a zdrugiej strony już bym chciała ją wydobyć :) mam trochę wyrzutów sumienia że na koniec ciąży mój brzuch okazał się dla niej niesprzyjąjącym środowiskiem tak bardzo, ze jak najszybciej chcą ją ode mnie uwolnić :( dziewczyny pisały ze co z nich za matki skoro z karmieniem mają problemy a ja już w ciąży coś zawodzę, podtrzymuję się na duchu, że w większości przypadków takie dolegliwości kończą się bez konkretnej przyczyny i szkodliwości dla malucha

a jeszcze Wam nie napisałam, ze moja córka miała wg pomiaru w poniedziałek 3800, a dziś 3700, więc niezależnie od błędów usg grubasek z niej konkretny :) a u nas dziś dopiero 37+4, jakbym doczekała do końca to na pewno by 4 kg przekroczyła
z jednej strony się zmartwiłam tymi wynikami, bo marzył mi się idealnie naturalny poród, a zdrugiej strony już bym chciała ją wydobyć :) mam trochę wyrzutów sumienia że na koniec ciąży mój brzuch okazał się dla niej niesprzyjąjącym środowiskiem tak bardzo, ze jak najszybciej chcą ją ode mnie uwolnić :( dziewczyny pisały ze co z nich za matki skoro z karmieniem mają problemy a ja już w ciąży coś zawodzę, podtrzymuję się na duchu, że w większości przypadków takie dolegliwości kończą się bez konkretnej przyczyny i szkodliwości dla malucha
Ty wez juz sobie glupotami glowy nie nabijaj. Ciaza bedzie donoszona, wiec wszystko ok. Jeszcze tyle razy w zyciu bedziesz sobie wyrzucac ze jestes zla matka, ze teraz nie musisz. W tym przypadku natura uznala, ze macie sie juz spotkac i tyle, trza jej pomoc☺

zamówiłam w la millou otulacz bambusowy i wydaje mi się, że będzie idealny jako kocyk na lato, jest przemiły w dotyku, (zamówiłam też u nich kurę do karmienia i podusię do wózka i jeśli chodzi o jakość to jestem zachwycona!) kupię jeszcze jeden cienki kocyk i wydaje mi się, że to powinno wystarczyć
Ja mam X-swaddle z X-landera, kupiłam jak kupowałam wózek, super cena i jest duuży ! bardzo fajny na lato żeby okryć malucha. Myślę że druga pociecha też skorzysta

Hej dziewczyny :)
Mnie ostatnio tu mało, ale chce powiedzieć, że nie spodziewałam się że będę miała takie spokojne dziecko, póki co, to je i śpi. W piątek albo w poniedziałek (czekam na telefon) idziemy na szczepienie (2 raz na żółtaczkę musi dostać szczepienie), więc jak będę po wizycie, to naskorbie Wam coś więcej. Poprawił się z jedzeniem, więc jestem spokojniejsza. Płacze praktycznie tylko przy kąpieli, bo chyba nie przepada :) a i jest bezsmoczkowym dzieckiem póki co :) Buziaki :)

reklama
Do góry