karolaka88
Fanka BB :)
No to powodzenia dziewczyny, cos czuje ze nam sie po weekendzie grupa wykruszy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
za to są pyszne, więc nie trzeba sobie żałować ponoć pędy malin tak samo działają jak liście, jak ktoś ma krzaki malin na działce to warto wywar ze świeżych gałązek zaprazyćOwoce maliny chyba nie mają takiego działania, tylko liście
Ty wez juz sobie glupotami glowy nie nabijaj. Ciaza bedzie donoszona, wiec wszystko ok. Jeszcze tyle razy w zyciu bedziesz sobie wyrzucac ze jestes zla matka, ze teraz nie musisz. W tym przypadku natura uznala, ze macie sie juz spotkac i tyle, trza jej pomoc☺a jeszcze Wam nie napisałam, ze moja córka miała wg pomiaru w poniedziałek 3800, a dziś 3700, więc niezależnie od błędów usg grubasek z niej konkretny a u nas dziś dopiero 37+4, jakbym doczekała do końca to na pewno by 4 kg przekroczyła
z jednej strony się zmartwiłam tymi wynikami, bo marzył mi się idealnie naturalny poród, a zdrugiej strony już bym chciała ją wydobyć mam trochę wyrzutów sumienia że na koniec ciąży mój brzuch okazał się dla niej niesprzyjąjącym środowiskiem tak bardzo, ze jak najszybciej chcą ją ode mnie uwolnić dziewczyny pisały ze co z nich za matki skoro z karmieniem mają problemy a ja już w ciąży coś zawodzę, podtrzymuję się na duchu, że w większości przypadków takie dolegliwości kończą się bez konkretnej przyczyny i szkodliwości dla malucha
Ja mam X-swaddle z X-landera, kupiłam jak kupowałam wózek, super cena i jest duuży ! bardzo fajny na lato żeby okryć malucha. Myślę że druga pociecha też skorzystazamówiłam w la millou otulacz bambusowy i wydaje mi się, że będzie idealny jako kocyk na lato, jest przemiły w dotyku, (zamówiłam też u nich kurę do karmienia i podusię do wózka i jeśli chodzi o jakość to jestem zachwycona!) kupię jeszcze jeden cienki kocyk i wydaje mi się, że to powinno wystarczyć
I jak cos się rusza?Oznajmiam wszem że czop po gorącej kąpieli mi wyszedł taki galaretkowaty korek więc tylko czekać torba już spakowana na 10000% zobaczymy jak się dzisiaj dzień skonczy
U mnie były mocne skurcze ale przeszło.... są ale nieregularne. Trochę krwii po wizycie.. jeszcze cos tam wylatuje.... myślałam, ze skurcze sie rozkrecą ale narazie spokójWłaśnie, jak tam dziewczyny? Ja dziś spacer konkretny, skaczę na piłce ale u mnie nic