reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
a jeszcze Wam nie napisałam, ze moja córka miała wg pomiaru w poniedziałek 3800, a dziś 3700, więc niezależnie od błędów usg grubasek z niej konkretny :) a u nas dziś dopiero 37+4, jakbym doczekała do końca to na pewno by 4 kg przekroczyła
z jednej strony się zmartwiłam tymi wynikami, bo marzył mi się idealnie naturalny poród, a zdrugiej strony już bym chciała ją wydobyć :) mam trochę wyrzutów sumienia że na koniec ciąży mój brzuch okazał się dla niej niesprzyjąjącym środowiskiem tak bardzo, ze jak najszybciej chcą ją ode mnie uwolnić :( dziewczyny pisały ze co z nich za matki skoro z karmieniem mają problemy a ja już w ciąży coś zawodzę, podtrzymuję się na duchu, że w większości przypadków takie dolegliwości kończą się bez konkretnej przyczyny i szkodliwości dla malucha

a jeszcze Wam nie napisałam, ze moja córka miała wg pomiaru w poniedziałek 3800, a dziś 3700, więc niezależnie od błędów usg grubasek z niej konkretny :) a u nas dziś dopiero 37+4, jakbym doczekała do końca to na pewno by 4 kg przekroczyła
z jednej strony się zmartwiłam tymi wynikami, bo marzył mi się idealnie naturalny poród, a zdrugiej strony już bym chciała ją wydobyć :) mam trochę wyrzutów sumienia że na koniec ciąży mój brzuch okazał się dla niej niesprzyjąjącym środowiskiem tak bardzo, ze jak najszybciej chcą ją ode mnie uwolnić :( dziewczyny pisały ze co z nich za matki skoro z karmieniem mają problemy a ja już w ciąży coś zawodzę, podtrzymuję się na duchu, że w większości przypadków takie dolegliwości kończą się bez konkretnej przyczyny i szkodliwości dla malucha
Ty wez juz sobie glupotami glowy nie nabijaj. Ciaza bedzie donoszona, wiec wszystko ok. Jeszcze tyle razy w zyciu bedziesz sobie wyrzucac ze jestes zla matka, ze teraz nie musisz. W tym przypadku natura uznala, ze macie sie juz spotkac i tyle, trza jej pomoc☺

zamówiłam w la millou otulacz bambusowy i wydaje mi się, że będzie idealny jako kocyk na lato, jest przemiły w dotyku, (zamówiłam też u nich kurę do karmienia i podusię do wózka i jeśli chodzi o jakość to jestem zachwycona!) kupię jeszcze jeden cienki kocyk i wydaje mi się, że to powinno wystarczyć
Ja mam X-swaddle z X-landera, kupiłam jak kupowałam wózek, super cena i jest duuży ! bardzo fajny na lato żeby okryć malucha. Myślę że druga pociecha też skorzysta

Hej dziewczyny :)
Mnie ostatnio tu mało, ale chce powiedzieć, że nie spodziewałam się że będę miała takie spokojne dziecko, póki co, to je i śpi. W piątek albo w poniedziałek (czekam na telefon) idziemy na szczepienie (2 raz na żółtaczkę musi dostać szczepienie), więc jak będę po wizycie, to naskorbie Wam coś więcej. Poprawił się z jedzeniem, więc jestem spokojniejsza. Płacze praktycznie tylko przy kąpieli, bo chyba nie przepada :) a i jest bezsmoczkowym dzieckiem póki co :) Buziaki :)

reklama
Do góry