reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Dziewczyny, wiem, rzadko się udzielam ale muszę się wygadać.
Jestem załamana, nie wiem, czy nie chacze o jakąś depreche..
Czy ja jestem jakąś nienormalną Mamą? Nie umiem nakarmić własnego dziecka?
Mały nie je, w szpitalu zjadał 90 ml, w domu ostatnio wczoraj o 18 zjadł 70 ml, ale dużo ulał, później w nocy nie mogłam go doprosić żeby zjadł.. 2 razy zjadł 20ml, widać że chce zrobić kupę a nie może, przy jedzeniu szybko się męczy... Przepraszam za pierdół ale musiałam gdzieś się wygadać.... [emoji3525][emoji3525][emoji3525][emoji3525]
To zrozumiałe ze się martwisz, w szpitalu miałam podobnie. Ale nie czekaj moja droga, zwróć się do specjalisty po pomoc. Nie możesz zostać z tym sama. Ściskam.

My po dzisiejszej wizycie już, mały mocno wyrósł bo 3400 teraz także spory przyrost, aczkolwiek rozwarcia brak, choć mały ustawiony już w kanale rodnym 😃 No nic, pani Doktor zaleca naturalne sposoby na wywołanie- seks, drażnienie brodawek itd. 😄 w przyszłym tygodniu mam ktg i ponowne badanie, oby coś ruszyło 😂

Takie tam z serii kto mi zabroni 😁
Nasze ulubione szejki, dzisiaj to co było czyli banan, jabłko, szpinak, mleko lactose free, woda no i na to bita śmietana haha! Teraz tańczymy w brzuszku 🤗

Załączniki

• IMG_20200703_142710.jpg
    IMG_20200703_142710.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 87
reklama
Do góry