Moja juz w samochodzie i jeżdżę z nią także nie zrobię Ci fotki, ale co na pewno musisz mieć to
Kilka koszul najlepiej z rozcięciem do karmienia, stanik do karmienia, wkładki laktacyjne, wkładki higieniczne tzw podkłady poporodowe. Ja spakowałam jeszcze takie duże seni 90x60 aby czuć komfort w łóżku podczas spania lezenia. Majtki siateczkowe z niskim i wysokim stanem, kosmetyki typu do kąpieli dla mnie z korą dębu, odlalam.sobie w mniejsze butelki szampon i odżywkę do włosów, mokre chusteczki, ręcznik papierowy, ręcznik zwykly dużo i mały oraz taki typu ircha szybkoschnący. Żele antybakteryjne do rąk, woda termalna w sprayu, podobno podczas porodu fajnie orzezwia, laktator,pieluchy, kubek i sztućce, nakładki na sutki bo mi położna kazała mieć po oględzinach sutków. 1 smoczek w razie czego tez mam. Rozek wsadziłam bo nie wiem czy będzie na stanie w szpitalu, 1 kocyk lekki bambusowy, 3 pieluszki tetrowe, Dokumenty, klapki najlepiej x2 pod prysznic i do chodzenia, suchy prowiant jakieś ciacha i żelki Haribo. Nie pamiętam co tam jeszcze, warto prześledzić YouTube jak się dziewczyny pakują