reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Ja na szczęście nie mam problemow w nocy ze spanie żeby mała mnie budziła czy coś. Ale czuje ze pod koniec tez może się to odwrócić przeciwko mnie i nadejdzie ten moment. Jak na razie to dla mnie najgorsze jest wstanie z łóżka i zrobienie kilka pierwszych kroków tak mnie boli całe podwozie. Nie mam pojęcia czy to miednica czy co ale raczej nie pachwiny bo bardziej czuje w kościach 🙈
A na kiedy masz termin ? Który tc u Ciebie ?

reklama
Jest nadzieja ze w przyszłym tyg remont się skończy. Uff
Jak koleś przetrze gładź ostatni raz czyli największy kurz się skończy to zacznę prac rzeczy dla małej spakuje walizkę wprowadzę Nas do (wielkiej) szafy, posprzatam i pewnie będę na tym samym etapie co wy i mówiła ze chce już 😂 o ile przy tych wzmożonych pracach nic się samo nie zacznie dziać. Ale lekarz powiedział ze na pewno zobaczymy się na wizycie 14 😀

reklama
Heyy to i ja ponarzekam hehe
Ja ledwo dycham od 2 w nocy nie śpię 5 razy do WC już mnie wykańcza w dzień jak zombi
Wczoraj mojego 6/7latka podrzucilam na 2 dniowy obóz więc odpoczywam
Ale mam dość zastanawialam się czy któraś sobie sama sprawdziła szyjke ja próbowałam ale za cholerę jej nie wyczuwam

Do góry